Аграрний тиждень. Україна
» » Україна планує розширити перелік компаній, що можуть експортувати молочну продукцію до Китаю
» » Україна планує розширити перелік компаній, що можуть експортувати молочну продукцію до Китаю

Україна планує розширити перелік компаній, що можуть експортувати молочну продукцію до Китаю


Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів звернулася до Генеральної митної адміністрації Китайської Народної Республіки (GACC) із запитом про розширення переліку українських підприємств-виробників молочної продукції, які мають право експорту на ринок КНР.

Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу Держпродспоживслужби, вона пропонує включити ще дві українські компанії до офіційного реєстру затверджених потужностей з виробництва молочної продукції (крім дитячого харчування) для експорту на ринок КНР.

Наразі до офіційного реєстру затверджених потужностей з виробництва молочної продукції включено 35 українських виробників молочної продукції.

Зауважимо, що підприємства, які мають намір експортувати молочні продукти до КНР повинні насамперед ознайомитися з вимогами цієї країни до експорту зазначеної продукції (Відповідні рекомендації розміщені у рубриці "Міжнародне співробітництво" - "Вимоги країн світу").

proagro.com.ua





Схожі новини
  • Держпродспоживслужба направила запит на розширення переліку українських виробників молочних продуктів, затверджених на експорт до Китаю
  • Право експорту до ЄС мають 308 українських агропідприємств
  • Українські підприємства експортуватимуть заморожену яловичину до Китаю
  • КНР затвердила перелік українських потужностей з виробництва яловичини для експорту на китайський ринок
  • Китай відкрив ринок для ще 9 українських виробників "молочки"

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.