Аграрний тиждень. Україна
» » У Вінниці відбудеться семінар з питань застосування системи HACCP в закладах ресторанного господарства
» » У Вінниці відбудеться семінар з питань застосування системи HACCP в закладах ресторанного господарства

    У Вінниці відбудеться семінар з питань застосування системи HACCP в закладах ресторанного господарства


    Инші документи

    23 жовтня 2019 року у Вінниці відбудеться семінар "Міжнародні стандарти харчової безпеки ХАССП (HACCP) в закладах ресторанного господарства", організатором якого виступить команда професіоналів Profi-Club.

    Це авторська навчальна програма, спеціально розроблена для співробітників закладів ресторанного господарства, а саме для:



    власників, директорів та управляючих закладів;



    шеф-кухарів, су-шефів, кухарів і всіх працівників кухні;



    технологів та менеджерів з якості;



    закупівельників, постачальників і заведуючих складом;



    адміністраторів, бартендерів, менеджерів бару та всіх працівників залу.

    Програма семінару:

    1-й блок - теоретичний

    Що таке HACCP. Стандарти HACCP в Україні

    Основні поняття харчової безпеки і загальні принципи харчового законодавства в Україні

    Причини, процедура і етапи впровадження HACCP. Переваги використання системи НАССР

    Програми-передумови щодо безпеки харчової продукції

    Визначення критичних точок контролю, встановлення критичних меж і системи моніторингу

    2-й блок - процедурний

    Застосування HACCP у всіх процесах, які проходить продукт в закладах громадського харчування

    Контрольні перевірки кухні і співробітників. Фізичне забруднення (в т.ч. особиста гігієна персоналу).

    Контроль температурних режимів і термінів зберігання продуктів. Маркування.

    Очищення та обслуговування обладнання. Видалення відходів, контроль скла, боротьба зі шкідниками

    Харчова алергія і процедура розслідування харчового отруєння гостя. Їжа "на винос" і харчування дітей.

    Навчання персоналу і контроль за дотриманням стандартів

    3-й блок - законодавчий

    Актуальне законодавство України про харчову безпеку в закладах ресторанного господарства (HACCP)

     Повноваження ДПСС в частині контролю харчової безпеки в закладах ресторанного господарства (HACCP)

     Процедура і частота перевірок контролюючими органами. Програми-передумови і уніфікована форма акту перевірки.

     Гігієнічні вимоги і обов'язки операторів ринку щодо дотримання харчової безпеки

    Профілактичний медогляд і гігієнічне навчання. Кишкові інфекції

    Процедура сертифікації закладу за стандартами HACCP. Права і обов'язки аудиторів по HACCP

    4-й блок - практичний

    Стандартна документація для контролю безпеки продуктів і лабораторний контроль

    Основні вимоги до робочих приміщень і фактори ризику

    Вимоги до будівель та приміщень, інженерних систем і технологічного устаткування підприємств ресторанного господарства

    Оцінки ступеня ризиків через неналежний санітарний стан приміщень та технологічного обладнання підприємств

    Причини зниження ефективності системи HACCP, типові помилки

    Відповідальність за порушення норм НАССР.





    Схожі новини
  • 29 травня на Херсонщині обговорять впровадження стандартів продажу товарів у закладах торгівлі та ресторанного господарства
  • Фахівці українських елеваторів вивчають систему HACCP
  • В Україні розпочалася серія семінарів щодо впровадження системи HACCP
  • В 10 містах України безкоштовно розкажуть як впровадити систему HACCP на елеваторах
  • Залучення вітчизняних науковців до розробки методології HACCP поліпшить якість харчової продукції

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

У Вінниці відбудеться семінар з питань застосування системи HACCP в закладах ресторанного господарства


Инші документи

23 жовтня 2019 року у Вінниці відбудеться семінар "Міжнародні стандарти харчової безпеки ХАССП (HACCP) в закладах ресторанного господарства", організатором якого виступить команда професіоналів Profi-Club.

Це авторська навчальна програма, спеціально розроблена для співробітників закладів ресторанного господарства, а саме для:



власників, директорів та управляючих закладів;



шеф-кухарів, су-шефів, кухарів і всіх працівників кухні;



технологів та менеджерів з якості;



закупівельників, постачальників і заведуючих складом;



адміністраторів, бартендерів, менеджерів бару та всіх працівників залу.

Програма семінару:

1-й блок - теоретичний

Що таке HACCP. Стандарти HACCP в Україні

Основні поняття харчової безпеки і загальні принципи харчового законодавства в Україні

Причини, процедура і етапи впровадження HACCP. Переваги використання системи НАССР

Програми-передумови щодо безпеки харчової продукції

Визначення критичних точок контролю, встановлення критичних меж і системи моніторингу

2-й блок - процедурний

Застосування HACCP у всіх процесах, які проходить продукт в закладах громадського харчування

Контрольні перевірки кухні і співробітників. Фізичне забруднення (в т.ч. особиста гігієна персоналу).

Контроль температурних режимів і термінів зберігання продуктів. Маркування.

Очищення та обслуговування обладнання. Видалення відходів, контроль скла, боротьба зі шкідниками

Харчова алергія і процедура розслідування харчового отруєння гостя. Їжа "на винос" і харчування дітей.

Навчання персоналу і контроль за дотриманням стандартів

3-й блок - законодавчий

Актуальне законодавство України про харчову безпеку в закладах ресторанного господарства (HACCP)

 Повноваження ДПСС в частині контролю харчової безпеки в закладах ресторанного господарства (HACCP)

 Процедура і частота перевірок контролюючими органами. Програми-передумови і уніфікована форма акту перевірки.

 Гігієнічні вимоги і обов'язки операторів ринку щодо дотримання харчової безпеки

Профілактичний медогляд і гігієнічне навчання. Кишкові інфекції

Процедура сертифікації закладу за стандартами HACCP. Права і обов'язки аудиторів по HACCP

4-й блок - практичний

Стандартна документація для контролю безпеки продуктів і лабораторний контроль

Основні вимоги до робочих приміщень і фактори ризику

Вимоги до будівель та приміщень, інженерних систем і технологічного устаткування підприємств ресторанного господарства

Оцінки ступеня ризиків через неналежний санітарний стан приміщень та технологічного обладнання підприємств

Причини зниження ефективності системи HACCP, типові помилки

Відповідальність за порушення норм НАССР.





Схожі новини
  • 29 травня на Херсонщині обговорять впровадження стандартів продажу товарів у закладах торгівлі та ресторанного господарства
  • Фахівці українських елеваторів вивчають систему HACCP
  • В Україні розпочалася серія семінарів щодо впровадження системи HACCP
  • В 10 містах України безкоштовно розкажуть як впровадити систему HACCP на елеваторах
  • Залучення вітчизняних науковців до розробки методології HACCP поліпшить якість харчової продукції

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.