Аграрний тиждень. Україна
» » На Черкащині за рішенням суду закрито дитячий табір
» » На Черкащині за рішенням суду закрито дитячий табір

На Черкащині за рішенням суду закрито дитячий табір


За позовом Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Черкаський окружний адміністративний суд прийняв рішення про тимчасову заборону  господарської діяльністі ПрАТ «Дитячий оздоровчий центр «Сосонка» у селі Мельники Чорнобаївського району Черкаської області.

Причиною звернення фахівців Держпродспоживслужби до суду у липні цього року стало порушення дитячим оздоровчим центром вимог санітарного законодавства та невиконання рекомендацій Держпродспоживслужби щодо їх усунення.

Фахівці управління держнагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області зазначили, що недотримання санітарних норм і правил у «Сосонці» були виявлені ще під час перевірки готовності закладів оздоровлення та відпочинку дітей до літнього сезону 2019 року. Однак табір відкрився, не отримавши на те відповідних дозвільних документів. Крім того, фахівці Держпродспоживслужби зафіксували порушення державних санітарних правил  і норм щодо організації та дотримання режиму діяльності дитячого оздоровчого закладу. Незадовільним був визнаний і санітарно-технічний стан.

Директора закладу було притягнуто до адміністративної відповідальності. Проте приписи, які направлялися на адресу адміністрації закладу, у визначені терміни виконані не були.





Схожі новини
  • На Закарпатті у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку уже оздоровилося 14 тис дітей
  • Оздоровча кампанія у Львівській області
  • Про початок оздоровчої кампанії 2019 року в Івано-Франківській області
  • Фахівці Держпродспоживслужби Вінничини розробили методичні рекомендації щодо медико-санітарного забезпечення відпочинку та оздоровлення дітей
  • На Харківщині готуються до оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2019 року

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.