Аграрний тиждень. Україна
» » На Харківщині готуються до оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2019 року
» » На Харківщині готуються до оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2019 року

На Харківщині готуються до оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2019 року


24 квітня 2019 року представники ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області на запрошення Об’єднання профспілок Харківської області взяли участь у нараді щодо організації літнього оздоровлення та відпочинку дітей у 2019 році.

У заході також взяли участь представники Управління у справах молоді та спорту, Управління охорони здоров’я Харківської ОДА, Головного управління ДСНС у Харківській області, Головного управління Національної поліції у Харківській області, засновники та керівники позаміських дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

Під час наради спеціалісти Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини і Управління захисту споживачів проінформували учасників наради про вимоги санітарного законодавства, законодавства щодо безпеки харчових продуктів та захисту споживачів, які повинні бути забезпечені при підготовці та у період функціонування дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

Представники ГУ Держпродспоживслужби Харківської області нагадали учасникам заходу про необхідність неухильного дотримання санітарно-гігієнічних норм у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку. Та наголосили про те, що у разі виявлення порушення вимог щодо безпечності харчових продуктів чи порушень санітарно-гігієнічних норм слід негайно повідомляти про такі випадки у територіальний підрозділ Держпродспоживслужби.

За попередніми даними влітку 2019 року на Харківщині планується функціонування 24 позаміських закладів оздоровлення та відпочинку.





Схожі новини
  • На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби активізували роботу з підготовки до оздоровчої кампанії у школах
  • На Херсонщині відбудеться обговорення роботи забійних підприємств за принципами НАССР
  • На Херсонщині обговорять санітарно-епідемічні вимоги до надання послуг перукарням та салонами краси
  • На Тернопільщині Держпродспоживслужба та громадськість обговорили проблеми дотримання вимог законодавства з питань захисту споживачів
  • Держпродспоживслужба та громадськість обговорили проблеми дотримання вимог законодавства з питань захисту споживачів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.