Аграрний тиждень. Україна
» » На Буковині напрацьовували шляхи виконання Програми дій Уряду в частині захисту прав споживачів
» » На Буковині напрацьовували шляхи виконання Програми дій Уряду в частині захисту прав споживачів

На Буковині напрацьовували шляхи виконання Програми дій Уряду в частині захисту прав споживачів


Сьогодні, 17 жовтня 2019 року, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області провели засідання з метою ефективного виконання на регіональному рівні Програми дій Уряду в частині захисту прав споживачів та забезпечення їх безпечними товарами та послугами.

У заході взяли участь начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Олександр Александрюк та представники районних управлінь  Головного управління Служби в області.

Як наголосив Олександр Александрюк, реалізація Програми дій Уряду - у пріоритеті роботи фахівців Держпродспоживслужби та її територіальних підрозділів. Саме тому проводиться робота з ознайомлення спеціалістів Служби з її основними пунктами та напрацювання найбільш ефективних шляхів їх реалізації.

Було наголошено, що відповідно Програми дій Уряду та завдань Держпродспоживслужби, основна увага фахівців приділятиметься питанням зведення до мінімуму ризиків та покращення здоров’я споживачів внаслідок вживання безпечної продукції, покращення якості життя українців, підвищення рівня довіри споживачів до держави, а також сприянню розвитку бізнесу.

Учасники зустрічі домовилися для ефективної реалізації вказаної програми посилити заходи державного нагляду та контролю за виробництвом та реалізацією товарів і послуг на всій території області.





Схожі новини
  • 12.04.2019 на Херсонщині відбудеться круглий стіл щодо ціноутворення при реалізації медпрепаратів в рамках урядової програми «Доступні ліки»
  • На Буковині зроблено перші кроки в запровадженні програмного продукту «Єдиний державний реєстр ветеринарних документів»
  • На Франківщині відбудеться семінар нарада щодо питань гарантійних зобов’язань виробника та прав споживачів
  • На Херсонщині відбудеться круглий стіл щодо захисту споживачів і реклами
  • 6 березня на Буковині відбудеться круглий стіл щодо недопущення порушень законодавства у рекламі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.