Аграрний тиждень. Україна
» » На Запоріжжі Держпродспоживслужба виявила порушення у суб’єктів господарювання на суму понад 1,1 млн грн
» » На Запоріжжі Держпродспоживслужба виявила порушення у суб’єктів господарювання на суму понад 1,1 млн грн

На Запоріжжі Держпродспоживслужба виявила порушення у суб’єктів господарювання на суму понад 1,1 млн грн


За 9 місяців 2019 року фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області здійснили 1065 заходів державного контролю у сферах безпечності та окремих показників якості харчових продуктів і ветеринарної медицини, в тому числі: 551-планових, 514-позапланових.

У ході здійснення перевірок суб’єктам господарювання було видано 533 обов'язкових для виконання у визначені строки письмових вимог (приписів) щодо усунення порушень вимог законодавства.

У зв’язку з виявленими порушеннями, які створили загрозу для життя або здоров’я людини чи тварини, Головним управлінням Держпродспоживслужби області прийнято 35 рішень про тимчасове припинення виробництва та/або обігу харчових продуктів та/або кормів.

За результатами розгляду матеріалів перевірок до суб’єктів господарювання застосовані штрафні санкції  на суму понад 1,15 млн грн.





Схожі новини
  • За півріччя Держпродспоживслужба здійснила 12,6 тис планових перевірок щодо безпечності харчових продуктів
  • На Запоріжжі фітосанітарні інспектори провели 129 перевірок у сферах карантину та захисту рослин
  • У травні поточного року Держпродспоживслужба Запорізької області припинила роботу 9 потужностей, де були виявлені порушення
  • Держпродспоживслужба Запоріжжя здійснила понад 200 перевірок у сферах безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства
  • Названі результати перевірок у сфері безпечності харчових продуктів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.