Аграрний тиждень. Україна
» » Консервацією з Херсонщини ласує весь світ
» » Консервацією з Херсонщини ласує весь світ

    Консервацією з Херсонщини ласує весь світ


    Консервацією з Херсонщини ласує весь світ

    Плодоовочевий комбінат “Херсон”, що у Зеленівці Херсонської області, виробляє доволі різноманітну консервацію: томатну пасту, соуси, мариновані помідори та огірки, соки та іншу продукцію, котрою залюбки ласують не тільки в Україні, а й за кордоном.

    Покупцями консервації з Херсонщини є країни, що мають жорсткі вимоги до якості та безпечності продукції, термінів постачання та суворого дотримання умов контракту, повідомляє прес-служба Департаменту агропромислового розвитку ХОДА.

    Приблизно 40-45% продукції заводу йде на експорт. Свою продукцію підприємство відправляє до Канади, США, Румунії, країн Прибалтики, Швеції, Німеччини, Ізраїлю, Білорусії.

    “Це навіть неповний перелік країн, з якими ми працюємо зараз. Ми маємо сертифікати ISO 22000:2005 (НАССР), Quality Austria та сертифікат кошерності, що дозволяє торгувати майже з усім світом”, – зазначає директор комбінату Оксана Баденко.

    “Канаду цікавлять переважно мариновані овочі, а в США постачаємо все: і мариновані овочі, і соки, і томатну пасту, і кабачкову ікру. Вони люблять нашу продукцію – в США ми вже маємо п’ять клієнтів. Виробляємо як під їх торговими марками, так і під нашими.

    Мені телефонують знайомі звідти і розповідають, що бачили наші огірки на полицях магазину в Чикаго. Так само і в Ізраїлі – туди ми постачаємо вже третій рік. Найбільші покупці сьогодні – це Прибалтика, США та Ізраїль.

    Спочатку на вимогу наших партнерів з Ізраїлю ми виробляли консервацію за їх рецептурою, потім вони скоштували наші рецепти – і вони їм навіть більше сподобались. Тепер вони смакують мариновані овочі за херсонськими рецептами”, – розказала Баденко.

    ІЦ УАК за матеріалами Seeds

    agroconf.org





    Схожі новини
  • Вінницький олійножировий комбінат випустив близько 27 тис. т продукції
  • На Херсонщині розглянуть нові законодавчі вимоги до вирощування та експорту продукції рослинництва
  • Херсонщина розвиватиме експорт плодоовочевої продукції
  • Виробники мають забезпечити українців якісними продуктами харчування
  • Яготинський маслозавод отримав міжнародні сертифікати якості на свою продукцію

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Консервацією з Херсонщини ласує весь світ


Консервацією з Херсонщини ласує весь світ

Плодоовочевий комбінат “Херсон”, що у Зеленівці Херсонської області, виробляє доволі різноманітну консервацію: томатну пасту, соуси, мариновані помідори та огірки, соки та іншу продукцію, котрою залюбки ласують не тільки в Україні, а й за кордоном.

Покупцями консервації з Херсонщини є країни, що мають жорсткі вимоги до якості та безпечності продукції, термінів постачання та суворого дотримання умов контракту, повідомляє прес-служба Департаменту агропромислового розвитку ХОДА.

Приблизно 40-45% продукції заводу йде на експорт. Свою продукцію підприємство відправляє до Канади, США, Румунії, країн Прибалтики, Швеції, Німеччини, Ізраїлю, Білорусії.

“Це навіть неповний перелік країн, з якими ми працюємо зараз. Ми маємо сертифікати ISO 22000:2005 (НАССР), Quality Austria та сертифікат кошерності, що дозволяє торгувати майже з усім світом”, – зазначає директор комбінату Оксана Баденко.

“Канаду цікавлять переважно мариновані овочі, а в США постачаємо все: і мариновані овочі, і соки, і томатну пасту, і кабачкову ікру. Вони люблять нашу продукцію – в США ми вже маємо п’ять клієнтів. Виробляємо як під їх торговими марками, так і під нашими.

Мені телефонують знайомі звідти і розповідають, що бачили наші огірки на полицях магазину в Чикаго. Так само і в Ізраїлі – туди ми постачаємо вже третій рік. Найбільші покупці сьогодні – це Прибалтика, США та Ізраїль.

Спочатку на вимогу наших партнерів з Ізраїлю ми виробляли консервацію за їх рецептурою, потім вони скоштували наші рецепти – і вони їм навіть більше сподобались. Тепер вони смакують мариновані овочі за херсонськими рецептами”, – розказала Баденко.

ІЦ УАК за матеріалами Seeds

agroconf.org





Схожі новини
  • Вінницький олійножировий комбінат випустив близько 27 тис. т продукції
  • На Херсонщині розглянуть нові законодавчі вимоги до вирощування та експорту продукції рослинництва
  • Херсонщина розвиватиме експорт плодоовочевої продукції
  • Виробники мають забезпечити українців якісними продуктами харчування
  • Яготинський маслозавод отримав міжнародні сертифікати якості на свою продукцію

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.