Аграрний тиждень. Україна
» » Уперше за 20 років світ очікує скорочення виробництва м’яса
» » Уперше за 20 років світ очікує скорочення виробництва м’яса

    Уперше за 20 років світ очікує скорочення виробництва м’яса


    Уперше за 20 років світ очікує скорочення виробництва м’яса

     Згідно з прогнозом Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO) у 2019 році загальні обсяги виробництва м’яса в світі скоротяться. Таке зменшення відбудеться вперше за останні 20 років.


    Скорочення обсягів виробництва спровоковане в основному зменшенням продукування свинини та яловичини. Причинами такої тенденції є африканська чума свиней, екологізація виробництва, мода на веганство, вегетаріанство та ін.
     
    Азійський регіон, де вирощувалося найбільше свиней, суттєво постраждав від АЧС. Сотні тисяч голів свиней, що постраждали від АЧС, було утилізовано в Китаї та В’єтнамі. Вірус продовжує поширюватись. Аналітики вважають, що АЧС не вдасться уникнути навіть європейським лідерам з виробництва свинини – Іспанії, Німеччині, Нідерландам.
     
    Світові обсяги виробництва яловичини, за прогнозами FAO, цього року мають знизитись на 1% і становитимуть близько 335 млн тонн. Що ж до м’яса птиці, то в цій галузі навпаки очікується зростання. Обсяги виробництва курятини збільшать найбільші гравці ринку – Аргентина, Бразилія, США та ЄС.
     
    Meat-Inform





    Схожі новини
  • АЧС продовжує впливати на світовий ринок свинини
  • Свинина вже не найпопулярніше м’ясо в світі
  • Збитки у 10 разів більші, ніж видатки
  • Тваринництво несе збитки
  • Україна залишається без яловичини - експерт

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Уперше за 20 років світ очікує скорочення виробництва м’яса


Уперше за 20 років світ очікує скорочення виробництва м’яса

 Згідно з прогнозом Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO) у 2019 році загальні обсяги виробництва м’яса в світі скоротяться. Таке зменшення відбудеться вперше за останні 20 років.


Скорочення обсягів виробництва спровоковане в основному зменшенням продукування свинини та яловичини. Причинами такої тенденції є африканська чума свиней, екологізація виробництва, мода на веганство, вегетаріанство та ін.
 
Азійський регіон, де вирощувалося найбільше свиней, суттєво постраждав від АЧС. Сотні тисяч голів свиней, що постраждали від АЧС, було утилізовано в Китаї та В’єтнамі. Вірус продовжує поширюватись. Аналітики вважають, що АЧС не вдасться уникнути навіть європейським лідерам з виробництва свинини – Іспанії, Німеччині, Нідерландам.
 
Світові обсяги виробництва яловичини, за прогнозами FAO, цього року мають знизитись на 1% і становитимуть близько 335 млн тонн. Що ж до м’яса птиці, то в цій галузі навпаки очікується зростання. Обсяги виробництва курятини збільшать найбільші гравці ринку – Аргентина, Бразилія, США та ЄС.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • АЧС продовжує впливати на світовий ринок свинини
  • Свинина вже не найпопулярніше м’ясо в світі
  • Збитки у 10 разів більші, ніж видатки
  • Тваринництво несе збитки
  • Україна залишається без яловичини - експерт

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.