Аграрний тиждень. Україна
» » На Житомирщині фахівці Держпродспоживслужби обговорили проблемні питання у сфері захисту прав споживачів
» » На Житомирщині фахівці Держпродспоживслужби обговорили проблемні питання у сфері захисту прав споживачів

На Житомирщині фахівці Держпродспоживслужби обговорили проблемні питання у сфері захисту прав споживачів



03  грудня 2019 року у за ініціативи Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області під головуванням начальника управління Олександра Шпити відбулася семінар-нарада з питань виконання повноважень Держпродспоживслужби у сфері захисту прав споживачів. У заході взяли участь фпахівці районних та міського управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області.

Олександр Шпита наголосив, що захист прав споживача на сьогодні є одним з пріоритетних напрямків діяльності Держпродспоживслужби, тому фахівці Служби повинні максимально забезпечити неухильне виконання законодавства у сфері захисту споживачів.

У ході обговорення питань начальник управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області Сергій Кияниченко поінформував про практичні основи запровадження в роботі фахівців Держпродспоживслужби області принципів та положень захисту прав споживачів. Зокрема, учасники детально зупинилися на особливостях застосування Закону України «Про захист прав споживачів».

 У свою чергу завідувач сектору правового забезпечення Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області Анна Волотівська надала ґрунтовні роз’яснення  щодо повноважень начальників районних структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби області в частині надання споживачам консультацій з питань захисту їх прав та набуття населенням правових знань у сфері захисту прав споживачів.

Також учасники заходу розглянули ряд питань, які стосувалися  прийому звернень громадян, їх  документального супроводу та подальшого розгляду відповідно до вимогами чинного законодавства.





Схожі новини
  • На Херсонщині обговорять вимоги законодавства у сфері захисту споживачів, реклами, метрології та метрологічної діяльності
  • На Франківщині відбудеться семінар нарада щодо питань гарантійних зобов’язань виробника та прав споживачів
  • На Тернопільщині Держпродспоживслужба та громадськість обговорили проблеми дотримання вимог законодавства з питань захисту споживачів
  • Держпродспоживслужба та громадськість обговорили проблеми дотримання вимог законодавства з питань захисту споживачів
  • На Херсонщині відбудеться семінар щодо вимог законодавства України в сфері захисту споживачів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.