Аграрний тиждень. Україна
» » На Закарпатті відбувся семінар щодо захисту плодово-ягідних культур в області
» » На Закарпатті відбувся семінар щодо захисту плодово-ягідних культур в області

На Закарпатті відбувся семінар щодо захисту плодово-ягідних культур в області


На Закарпатті відбувся навчальний семінар на тему «Ефективний захист плодово-ягідних культур у 2020 році. Біопродукти як інструмент підвищення урожайності». У заході взяли участь фахівці відділу контролю за обігом засобів захисту рослин Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області, аграрії сільськогосподарських підприємств, фермери та представники дистриб’юторських фірм області.

Регіональні представники однієї вітчизняної  агрокомпанії представили детальний аналіз програми захисту плодово-ягідних культур, а також поінформували учасників про нові інновації захисту рослин для боротьби зі шкідниками.

Окрім того, учасники ознайомилися із технологією осіннього та ранньовесняного захисту яблуні й груші, малини та полуниці у агрокліматичних умовах   Закарпатської області .

Також під час роботи семінару всі бажаючі мали змогу обговорити  дискусійні питання, та поділитися досвідом  і результатами власних напрацювань.





Схожі новини
  • На Закарпатті фахівці фітосанітари долучилися до обговорення питань якості урожаю яблук в садах регіону
  • На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби удосконалювали знання з антикорупційного законодавства
  • Фітосанітари Полтавщині та Сумщини обмінялися длосвідом
  • На Херсонщині обговорили пріоритетні напрямки із запобігання захворювань бджіл та першочергові заходи при їх отруєнні
  • На Франківщині відбудеться семінар щодо основних вимог до здійснення господарської діяльності у сфері торгівлі ЗЗР, насінням та садивним матеріалом

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.