Аграрний тиждень. Україна
» » Українські фахівці навчали своїх білоруських колег проводити дослідження на сказ
» » Українські фахівці навчали своїх білоруських колег проводити дослідження на сказ

Українські фахівці навчали своїх білоруських колег проводити дослідження на сказ


9 січня 2020 року за підтримки Держпродспоживслужби відбувся тренінг «Відбір зразків та їх дослідження для оцінки ефективності оральної вакцинації диких м’ясоїдних проти сказу» для фахівців ветеринарної медицини Республіки Білорусь. Тренінг проходив на базі Державного науково-контрольного інституту біотехнології і штамів мікроорганізмів та Державного науково-дослідного інституту лабораторної діагностики і ветеринарно-санітарної експертизи.

У рамках тренінгу було проведено теоретичне заняття щодо планування, організації та проведення оральної імунізації м’ясоїдних тварин на основі досвіду країн Європейського Союзу та України, а також відбулися практичні заняття з відбору, підготовки та дослідженню проб для оцінки ефективності протиепізоотичних заходів щодо ліквідації сказу.

Участь у заході взяли представники Державного науково-контрольного інституту біотехнології і штамів мікроорганізмів та Державного науково-дослідного інституту лабораторної діагностики і ветеринарно-санітарної експертизи, фахівці ветеринарних лабораторій.





Схожі новини
  • Фахівці Держпродспоживслужби та науковці підбили підсумки роботи Державної фармакологічної комісії ветеринарної медицини за 2019 рік
  • Оголошено конкурс на посаду директора ДНДІ з лабораторної діагностики та ветсанекспертизи
  • Держпродспоживслужба закупить обладнання для діагностики АЧС
  • Волинь і Донецьк імунізують тварин проти сказу
  • У Києві знову виявлено сказ серед безпритульних тварин

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.