Аграрний тиждень. Україна
» » У Держпродспоживслужбі підбили підсумки роботи за 2019 рік
» » У Держпродспоживслужбі підбили підсумки роботи за 2019 рік

У Держпродспоживслужбі підбили підсумки роботи за 2019 рік







20 лютого 2020 року відбулася презентація публічного звіту про результати діяльності Держпродспоживслужби у 2019 році. До обговорення звіту  було запрошено  представників громадськості та масмедіа, а також фахівці Держпродспоживслужби з профільних напрямків роботи.

У ході обговорення публічного звіту т. в. о. Голови Держпродспоживслужби Ольга Шевченко доповіла присутнім про основні здобутки та напрацювання Держпродспоживслужби, які були в 2019 році. Вона охарактеризувала роботу Служби за основними напрямками діяльності зокрема: ветеринарна медицина та безпечність харчових продуктів, фітосанітарія, державний нагляд за дотриманням санітарного законодавства,  захист прав споживачів. Окрім того, Ольга Шевченко окреслила подальші пріоритетні напрямки роботи Служби в 2020 році.

Детально ознайомитися з публічним звітом про результати діяльності Держпродспоживслужби у 2019 році на офіційному сайті Держпродспоживслужби у розділі «Діяльність» - «Звіти про роботу Держпродспоживслужби».





Схожі новини
  • Торговельні обмеження щодо імпорту української курятини до ЄС будуть зняті лише після офіційного оприлюднення відповідного рішення
  • На Житомирщині підбили підсумки роботи Держпродспоживслужби за 2019 рік
  • 20 лютого - публічний звіт т. в. о. Голови Держпродспоживслужби "Про результати роботи Держпродспоживслужби у 2019 році"
  • Фахівці Держпродспоживслужби Івано-Франківщини підбили підсумки роботи за 2019 рік
  • Голова Держпродспоживслужби прозвітував про роботу Служби у 2018 році

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.