Аграрний тиждень. Україна
» » На Житомирщині підбили підсумки роботи Держпродспоживслужби за 2019 рік
» » На Житомирщині підбили підсумки роботи Держпродспоживслужби за 2019 рік

На Житомирщині підбили підсумки роботи Держпродспоживслужби за 2019 рік




18 лютого 2020 року начальник Головного управління Держпродспоживслужби області Олександр Шпита провів прес-конференцію, під час якої публічно відзвітував про результати роботи Держпродспоживслужби області впродовж 2019 року, а також окреслив пріоритетні завдання в 2020 році.

До участі у заході було запрошено представників громадськості та регіональних ЗМІ.

У ході прес-конференції Олександр Шпита проаналізував звіт за напрямками діяльності структурних підрозділів. Під час обговорення звіту були озвучені як досягнення служби, так і проблемні питання, які постали на шляху реалізації основних завдань, визначених державною політикою у сфері захисту споживачів також питання стосувалися забезпечення епізоотичної, фітосанітарної та санітарно-епідемічної безпеки населення.

Неабияку зацікавленість викликали питання епізоотичної ситуації у регіоні з африканської чуми свиней, ефективності проведеної масштабної кампанії з пероральної імунізації диких м'ясоїдних від сказу. Окрім того, обговорювалися питання стану харчування дітей у навчально-виховних закладах Житомирської області та питання, пов'язані з розглядом звернень громадян щодо порушень прав споживача.

Олександр Шпита зазначив, що підвищення ефективності діяльності Держпродспоживслужби на сьогодні відбувається за рахунок тісної співпраці влади, бізнесу та громадськості, а також  об’єктивної роботи  ЗМІ. Він додав, що тільки спільними зусиллями шляхом постійного діалогу можна досягти позитивних результатів.





Схожі новини
  • 20 лютого - публічний звіт т. в. о. Голови Держпродспоживслужби "Про результати роботи Держпродспоживслужби у 2019 році"
  • Фахівці Держпродспоживслужби Івано-Франківщини підбили підсумки роботи за 2019 рік
  • Держпродспоживслужба Чернігівщини підбила попередні підсумки року і визначила пріоритети на рік наступний
  • На Житомирщині фахівці Держпродспоживслужби обговорили проблемні питання у сфері захисту прав споживачів
  • На Херсонщині пройдуть обговорення оздоровчої кампанії 2019 року в регіоні

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.