Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»На Житомирщині підбили підсумки роботи Держпродспоживслужби за 2019 рік
АТУ»Новини»На Житомирщині підбили підсумки роботи Держпродспоживслужби за 2019 рік

На Житомирщині підбили підсумки роботи Держпродспоживслужби за 2019 рік

19 лютий, Розділ Новини, переглядів 2 260



18 лютого 2020 року начальник Головного управління Держпродспоживслужби області Олександр Шпита провів прес-конференцію, під час якої публічно відзвітував про результати роботи Держпродспоживслужби області впродовж 2019 року, а також окреслив пріоритетні завдання в 2020 році.

До участі у заході було запрошено представників громадськості та регіональних ЗМІ.

У ході прес-конференції Олександр Шпита проаналізував звіт за напрямками діяльності структурних підрозділів. Під час обговорення звіту були озвучені як досягнення служби, так і проблемні питання, які постали на шляху реалізації основних завдань, визначених державною політикою у сфері захисту споживачів також питання стосувалися забезпечення епізоотичної, фітосанітарної та санітарно-епідемічної безпеки населення.

Неабияку зацікавленість викликали питання епізоотичної ситуації у регіоні з африканської чуми свиней, ефективності проведеної масштабної кампанії з пероральної імунізації диких м'ясоїдних від сказу. Окрім того, обговорювалися питання стану харчування дітей у навчально-виховних закладах Житомирської області та питання, пов'язані з розглядом звернень громадян щодо порушень прав споживача.

Олександр Шпита зазначив, що підвищення ефективності діяльності Держпродспоживслужби на сьогодні відбувається за рахунок тісної співпраці влади, бізнесу та громадськості, а також  об’єктивної роботи  ЗМІ. Він додав, що тільки спільними зусиллями шляхом постійного діалогу можна досягти позитивних результатів.





Схожі новини
  • 20 лютого - публічний звіт т. в. о. Голови Держпродспоживслужби "Про результати роботи Держпродспоживслужби у 2019 році"
  • На Житомирщині фахівці Держпродспоживслужби обговорили проблемні питання у сфері захисту прав споживачів
  • Фахівці Держпродспоживслужби Івано-Франківщини підбили підсумки роботи за 2019 рік
  • Держпродспоживслужба Чернігівщини підбила попередні підсумки року і визначила пріоритети на рік наступний
  • На Херсонщині пройдуть обговорення оздоровчої кампанії 2019 року в регіоні

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.