Аграрний тиждень. Україна
» » В Україні завершила роботу делегація із Королівства Саудівської Аравії
» » В Україні завершила роботу делегація із Королівства Саудівської Аравії

В Україні завершила роботу делегація із Королівства Саудівської Аравії



Сьогодні,  21 лютого 2020 року, т. в. о. Голови Держпродспоживслужби Ольга Шевченко провела підсумкову зустріч з представниками Королівства Саудівської Аравії, які перебували в Україні з робочим візитом для вивчення вітчизняної системи державного контролю за виробництвом харчових продуктів та здоров’я тварин.

Протягом цього тижня делегація Королівства Саудівської Аравії відвідали Київську та Черкаську області,  де ознайомилися з роботою м’ясопереробних підприємств у регіонах та провели оцінку системи контролю за виробництвом харчових продуктів.

У ході обговорення представники делегації відзначили ефективну роботу Держпродспоживслужби на місцях та подякували за всебічну допомогу у ході проведення візиту. 

Окрім того, фахівці Компетентного органу Королівства Саудівської Аравії виявили зацікавленість у експорті з України й інших харчових продуктів, таких як: мед та рибні продукти.

За результатами роботи делегація КСА сформує відповідний звіт, у якому буде дана оцінка системі державного контролю в Україні. Такий звіт буде надісланий до України офіційними каналами після проходження всіх необхідних адміністративних процедур.





Схожі новини
  • В Україні розпочала роботу делегація Саудівської Аравії для ознайомлення з системою державного контролю за виробництвом м’яса птиці та здоров’ям птиці
  • 35 українських виробників молока внесені в список експортерів до Саудівської Аравії
  • В Україні завершила роботу делегація з Ефіопії з вивчення системи державного контролю за виробництвом харчових продуктів
  • Погоджено ветеринарний сертифікат для експорту молока та молочної продукції з України до Королівства Саудівська Аравія
  • Знято заборону на імпорт з України великої і дрібної рогатої худоби до Саудівської Аравії

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.