Аграрний тиждень. Україна
» » На Житомирщині продовжуються перевірки теплопостачальних підприємств
» » На Житомирщині продовжуються перевірки теплопостачальних підприємств

На Житомирщині продовжуються перевірки теплопостачальних підприємств


На Житомирщині продовжуються перевірки теплопостачальних підприємств

Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області на виконання Плану роботи на 2020 рік здійснило планову перевірку суб’єкта господарювання, який надає послуги з централізованого опалення мешканцям м. Бердичева Житомирської області.

У ході перевірки встановлено, що суб’єктом господарювання при формуванні тарифів на послуги з централізованого опалення завищено плановані витрати на збут, що є порушенням вимог Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869.

За результатами проведеного заходу державного нагляду (контролю) суб’єкту господарювання надано припис щодо усунення порушень порядку формування, встановлення та застосування державних регульованих цін (тарифів), яким вимагається:

- привести діючі тарифи до економічно обґрунтованого рівня;

- здійснити перерахунки та повернути споживачам зайво нараховану плату за послугу з централізованого опалення на загальну суму 1,22 млн.грн.

Виконання поставлених приписом вимог в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Житомирській області  знаходиться на контролі.





Схожі новини
  • Держпродспоживслужба Одещини зобов’язала суб’єкта господарювання повернути споживачам понад 900 тис грн
  • Держпродспоживслужба зобов’язала надавача послуг з централізованого опалення повернути 368 тис грн споживачам Київщини
  • На Житомирщині громадянам повернули понад 138 тис грн. необґрунтовано нарахованої плати за послуги ЖКГ
  • На Сумщині споживачам за спожиті комунальні послуги повернуто понад 172 тис. грн
  • Держпродспоживслужба Київщини встановила завищення тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.