Аграрний тиждень. Україна
» » На Закарпатті робота з протидії поширенню коронавірусу триває
» » На Закарпатті робота з протидії поширенню коронавірусу триває

На Закарпатті робота з протидії поширенню коронавірусу триває


Cтаном на 04 березня 2020 року спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області в рамках всеукраїнської інформаційної кампанії щодо протидії коронавірусу відвідали 1032 заклади освіти, з яких 476 – дошкільні заклади та 556 – заклади загальної середньої освіти.

Під час проведення планових та позапланових заходів спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби Закарпаття проводять роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання, їх працівників, інформують про коронавірусну хворобу COVID-19, наголошують на важливості дотримання правил особистої гігієни.

Водночас надають друковані пам’ятки з рекомендаціями ВООЗ щодо проведення профілактичних заходів, покрокових дій при виявленні перших симптомів хвороби, розповсюджують наглядний інформаційний матеріал, а саме: схему застосування засобів індивідуального захисту органів дихання, вимоги щодо гігієни рук, правила застосування дезінфекційних засобів та пам’ятку про самоізоляцію при профілактиці COVID-19.

У багатьох закладах уже розміщені інформаційні плакати щодо профілактики інфікування та поширення коронавірусу, з якими варто ознайомитися кожному, аби знати, як знизити ризик інфікування, як правильно використовувати медичну маску, які умови безпеки харчових продуктів тощо.

Фахівці ГУ Держпродспоживслужби спільно з представниками органів влади активно проводять роз’яснювальну роботу серед населення Закарпаття.





Схожі новини
  • Спеціалісти Держпродспоживслужби здійснили майже 10,5 тис візитів у заклади освіти з метою протидії поширенню коронавірусу
  • На Полтавщині фахівці Держпродспоживслужби долучилися Всеукраїнської кампанії протидії коронавірусу на території нашої держави
  • Закарпаття долучилося до участі у масштабній інформаційній кампанії з протидії коронавірусу
  • Держпродспоживслужба Київської області долучилася до всеукраїнської роз’яснювальної кампанії щодо протидії поширенню коронавірусу
  • На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби долучились до Всеукраїнської кампанії з протидії коронавірусу

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.