Аграрний тиждень. Україна
» » Найдешевшим м’ясом в Україні залишається курятина
» » Найдешевшим м’ясом в Україні залишається курятина

Найдешевшим м’ясом в Україні залишається курятина


Найдешевшим м’ясом в Україні залишається курятина

У січні 2020 р. в Україні ціни на курячі тушки впали на 1,9% до 58,2 грн/кг, тоді як в грудні 2019 р. ціни були на рівні 59,3 грн/кг.

Про це свідчать дані Державної служби статистики, інформує Latifundist.com.

У свою чергу ціни на куряче філе також знизилися — на 1,3% до 100,4 грн/кг. Згідно з даними, свинина також подешевшала — на 1%, до 117,9 грн/кг. У той же час яловичина подорожчала — на 1,5%, до 134,8 грн/кг.

Таким чином, курятина продовжує залишатися найдешевшим видом м'яса в Україні.

ІЦ УАК за матеріалами Kurkul

agroconf.org





Схожі новини
  • Різдвяне диво: напередодні Нового року в Україні подешевшало м’ясо
  • З початку року подешевшали курятина, яйця та сало
  • Українська курятина та яйця стали дешевшими
  • Середні ціни продажу агропродукції в Україні
  • У січні ціни на овочі зросли на 6,4% - Держстатистики

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.