Аграрний тиждень. Україна
» » Держпродспоживслужба Прикарпаття забезпечила повернення споживачу 8 тис грн
» » Держпродспоживслужба Прикарпаття забезпечила повернення споживачу 8 тис грн

Держпродспоживслужба Прикарпаття забезпечила повернення споживачу 8 тис грн


Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській  області отримали звернення від одного із споживачів щодо порушення його прав.

Відповідно до звернення фахівці  управління захисту споживачів Держпродспоживслужби області провели позаплановий захід державного нагляду (контролю) у суб’єкта господарювання, який займається виготовленням та реалізацією непродовольчих товарів (міжкімнатних дверей). У ході перевірки було встановлено порушення умов договору (згідно ч.1.2 ст. 10 Закону України «Про захист прав споживачів»), а саме - недотримання термінів виготовлення товару, за який споживачем було проведено попередню оплату.

Фахівці Служби зобов’язали суб’єкта господарювання повернути споживачу сплачені ним раніше кошти в сумі 8 тис. грн.  У результаті чого суб’єкт господарювання виконав зобов’язання, про що свідчить розписка споживача про задоволення його вимог та відсутність претензій.

Додатко повідомляємо:

У разі порушення  Ваших споживчих прав  - звертайтесь  з письмовою заявою до територіальних підрозділів Держпродспоживслужби за місцем проживання.  





Схожі новини
  • На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби допомогли споживачам повернути кошти за зіпсований товар та неякісно надані послуги
  • На Херсонщині споживачеві повернули 30 тис. грн за неякісну продукцію
  • У Запорізькій області за порушення умов договору щодо виготовлення меблів споживачу повернули 9 тис. грн
  • На Херсонщині споживачу повернули 16,8 тис. грн за порушення умов договору щодо постачання оргтехніки
  • На Франківщині відбудеться семінар нарада щодо питань гарантійних зобов’язань виробника та прав споживачів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.