Чоловікам на замітку: ТОП-3 варіанти сніданку в ліжко
06 March, Розділ Новини, переглядів 2 459
Сніданок у ліжко — найкращий спосіб продемонструвати увагу та турботу, заряд позитивних емоцій на весь день та, врешті-решт, що може бути романтичніше. Якщо раптом, так вже сталося, що ви не часто балуєте свою кохану такими сюрпризами, 8 березня — чудовий день аби виправитися!
Відсутність кулінарних навичок не має стати на заваді такій справі, тож ми підібрали для вас ТОП-3 рецепти на сніданок, приготування яких не потребує значних зусиль чи багато часу. Тож обираємо варіант, який найбільше сподобався і до справи!
Варіант №1
Яєшня з беконом
Час приготування: 5 хв
Кількість порцій: 2
Інгредієнти:
яйця — 4 шт.
Бекон — 4 скибочки
Сіль та спеції — за смаком
Приготування:
На гарячу суху сковорідку відправляємо скибочки бекону (під час смаження він виділить трохи жиру, тож додаткової олії не треба). Смажимо бекон до рум’яної скоринки.
Вбиваємо у сковорідку яйця. Якщо ви не певні у своїх можливостях — краще спочатку по одному яйця розбити у миску (буде простіше вийняти шкаралупку, якщо вона випадково відколиться).
Додаємо сіль та спеції за смаком.
Якщо ви любите «глазунью» — смажимо яйця з бекном на середньому вогні до готовності білка, якщо ні — можна лопаткою розрізати жовток, або накрити сковорідку кришкою.
Варіант №2«Цезар» зі свининою
Час приготування: 20 хв (ну пів години максимум)
Кількість порцій: 3
Інгрідієнти:
куряче філе — 1 шт
свинина — 100 г
хліб — 200 г
помідори черрі — 100 г
лимон — 1 шт
пармезан — 70 г
сметана — 250 г
гірчиця — 1 чайна ложка
часник — 1 зубчик
яйця — 2 шт
мікс-салат
Приготування:
Варимо яйця — близько 10 хв після закипання води.
Поки яйця варяться, ріжемо хліб для сухариків невеликими кубиками, викладаємо його на деко та ставимо на 10 хв у духовку, розігріту до 200 0С. Можна посипати сухарики сіллю та перцем.
Куряче філе миємо, просушуємо паперовими рушничками, ріжемо на невеличкі шматочки. На розігріту сковорідку додаємо трохи рослинної олії (соняшникової чи оливкової) і смажимо курку з обох боків. За бажанням, можна додати трохи соєвого соусу.
Свинину також миємо, просушуємо. На розігріту сковорідку додаємо трохи рослинної олії, смажимо свинину з обох боків. Додаємо сіль та перець.
Готуємо соус. Змішуємо сметану з гірчицею, видавлюємо туди часник. Перемішуємо.
Відварені яйця чистимо від шкарлупки і ріжемо на четвертинки. Помідори ріжемо навпіл.
У миску викладаємо промитий мікс-салат, додаємо свинину, курку, сухарики, помідори, яйця. Натираємо на крупну тертку сир. Заправляємо салат соусом. Готово!
Варіант №3
Гарячий сендвіч з шинкою
Час приготування: 10 хв
Кількість порцій: 1
Інгредієнти:
яйця — 1 шт
шинка — 1 скибочка
сир – 1 скибочка
хліб – 2 скибочки
сіль, перець – за смаком
Приготування:
На розігріту (на середньому вогні) сковорідку додаємо трохи рослинної олії. Розбиваємо яйце. Якщо ви не певні у своїх можливостях – краще спочатку яйце розбити у миску (буде простіше вийняти шкаралупку, якщо вона випадково відколиться).
Поряд на сухій сковорідці трохи підсушуємо 2 скибочки хліба.
Лопаточкою розбиваємо жовточок. Додаємо сіль та перець. Зверху на яйце кладемо шинку, потім сир, потім скибочку хліба та накриваємо кришкою. Чекаємо поки яйце просмажиться, а сир підтане. Перекладаємо на тарілку на накриваємо другим шматочком хліба. Сендвіч готовий!
Готуємо запашну каву чи ароматний чай і йдемо вітати зі святом!
Джерело: Pigua.info
Схожі новини
Вітаємо зі Всесвітнім Днем яйця!Перед Великоднем яйця подешевшали на 14,1%Ціна на курячі яйця на Житомирщині зросла на 90%Всесвітній день яйцяГрибний сезон скінчився, тепер купуємо печериці