Аграрний тиждень. Україна
» » Три елеватори «АСТАРТИ» пройшли сертифікацію за системою ISO
» » Три елеватори «АСТАРТИ» пройшли сертифікацію за системою ISO

Три елеватори «АСТАРТИ» пройшли сертифікацію за системою ISO


Три елеватори «АСТАРТИ» пройшли сертифікацію за системою ISO

Яреськівський, Лутовинівський та Скороходівський елеватори агрохолдингу «АСТАРТА» успішно сертифіковані за міжнародними стандартами ISO.

Про це йдеться в повідомленні, опублікованому у групі «Наша АСТАРТА» у Facebook.

Зокрема, елеватори пройшли сертифікацію на відповідність стандартам ISO 9001 – система менеджменту якості, ISO 14001 – система менеджменту охорони навколишнього середовища і ISO 22000 – система управління безпечністю харчових продуктів.

«Аудит наших підприємств проводили представники німецького органу сертифікації DQS Ukraine, які наголосили, що на елеваторах «АСТАРТИ» чітко налагоджені виробничі процеси та широкі можливості для подальшого розвитку, які підтверджуються сертифікатами міжнародного зразка», – йдеться у повідомленні.

В компанії наголошують, що отримання сертифікатів свідчить не тільки про дотримання законодавчих вимог і виконання кредитних зобов’язань, а й значно розширює можливості «АСТАРТИ» на глобальному ринку.

ІЦ УАК за матеріалами AgroTimes

agroconf.org





Схожі новини
  • Астарта виготовила понад 20% всього цукру України
  • Елеватори «Астарти» прийняли рекордний мільйон тонн продукції
  • Голова ради директорів «Астарти» купив пакет акцій холдингу
  • Новини компаній: Risoil Terminal отримав сертифікат ISO 22000: 2005
  • Український лідер з виробництва добрив та засобів захисту рослин отримав міжнародні сертифікати відповідності вимогам стандартів ІSO

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.