Аграрний тиждень. Україна
» » Астарта виготовила понад 20% всього цукру України
» » Астарта виготовила понад 20% всього цукру України

    Астарта виготовила понад 20% всього цукру України


    Астарта виготовила понад 20% всього цукру України

    Агропромхолдинг «Астарта» за результатами виробничого сезону 2019 р. виробив 22% цукру від загального об'єму виробництва в країні.

    Про це йдеться у повідомленні компанії.

    «У 2019/20 МР підприємства «Астарти» прийняли на переробку понад 1,9 млн т цукрових буряків та виготовили 301,5 тис. т цукру. Частка цукру вищої категорії зросла до 95,5% від загального виробництва (у 2018 р. — 86%), в тому числі цукру екстра-класу вироблено на 37% більше — 75,6 тис. т», — йдеться у повідомленні.

    Також зазначається, що у цьому виробничому сезоні компанія зосередилася на впровадженні філософії ощадливого виробництва (Lean), розробивши власну систему підвищення ефективності СОВА (Система операційного вдосконалення «Астарти»). Завдяки її інструментам вдалося суттєво вдосконалити бізнес-процеси, досягти ефективності та економії ресурсів. Так, у цьому сезоні цукрові заводи компанії показали найвищий в Україні коефіцієнт виробництва — 85,05% (середнє значення по Україні — 83,57%). Минулого року цей коефіцієнт в АСТАРТІ становив 83,75%.

    «Наші підприємства працювали за схемою «поле-завод», що дозволило мінімізувати час зберігання цукрових буряків та підвищити якісні та кількісні показники сировини і самого цукру. Також позитивною була динаміка ресурсоощадності виробництва. Зокрема, витрати газу на тонну переробки цукрових буряків на наших заводах скоротилися на 3,7% до 22,58 м3/т порівняно з 2018 роком, води — на 4% до 0,82 м3/т», — зазначив виконавчий директор «Астарти» Валерій Соколенко.

    За його словами, стало зрозуміло, що відбулося збалансування ринку цукру, тому «Астарта» має «позитивні очікування на майбутнє».

    ІЦ УАК за матеріалами AgroPortal

    agroconf.org





    Схожі новини
  • «Астарта» збільшила виробництво екстра білого цукру на 37%
  • Підсумки року: Астарта наростила переробку сої, виробництво цукру і молока
  • Агропідприємтсво "Астарти" розпочало збирання сої
  • «Астарта» завершила сезон виробництва цукру
  • Найсолодші виробники цукру

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Фотозвіти
Новини техніки
Рослинництво
Тваринництво
Відео

Астарта виготовила понад 20% всього цукру України


Астарта виготовила понад 20% всього цукру України

Агропромхолдинг «Астарта» за результатами виробничого сезону 2019 р. виробив 22% цукру від загального об'єму виробництва в країні.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

«У 2019/20 МР підприємства «Астарти» прийняли на переробку понад 1,9 млн т цукрових буряків та виготовили 301,5 тис. т цукру. Частка цукру вищої категорії зросла до 95,5% від загального виробництва (у 2018 р. — 86%), в тому числі цукру екстра-класу вироблено на 37% більше — 75,6 тис. т», — йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що у цьому виробничому сезоні компанія зосередилася на впровадженні філософії ощадливого виробництва (Lean), розробивши власну систему підвищення ефективності СОВА (Система операційного вдосконалення «Астарти»). Завдяки її інструментам вдалося суттєво вдосконалити бізнес-процеси, досягти ефективності та економії ресурсів. Так, у цьому сезоні цукрові заводи компанії показали найвищий в Україні коефіцієнт виробництва — 85,05% (середнє значення по Україні — 83,57%). Минулого року цей коефіцієнт в АСТАРТІ становив 83,75%.

«Наші підприємства працювали за схемою «поле-завод», що дозволило мінімізувати час зберігання цукрових буряків та підвищити якісні та кількісні показники сировини і самого цукру. Також позитивною була динаміка ресурсоощадності виробництва. Зокрема, витрати газу на тонну переробки цукрових буряків на наших заводах скоротилися на 3,7% до 22,58 м3/т порівняно з 2018 роком, води — на 4% до 0,82 м3/т», — зазначив виконавчий директор «Астарти» Валерій Соколенко.

За його словами, стало зрозуміло, що відбулося збалансування ринку цукру, тому «Астарта» має «позитивні очікування на майбутнє».

ІЦ УАК за матеріалами AgroPortal

agroconf.org





Схожі новини
  • «Астарта» збільшила виробництво екстра білого цукру на 37%
  • Підсумки року: Астарта наростила переробку сої, виробництво цукру і молока
  • Агропідприємтсво "Астарти" розпочало збирання сої
  • «Астарта» завершила сезон виробництва цукру
  • Найсолодші виробники цукру

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.