Аграрний тиждень. Україна
» » До уваги експортерів щодо перетину пунктів пропуску для вантажів
» » До уваги експортерів щодо перетину пунктів пропуску для вантажів

До уваги експортерів щодо перетину пунктів пропуску для вантажів


Відповідно до офіційного звернення Міністерства фінансів Республіки Польща, станом на сьогоднішній день, на прикордонному переході Ягодин-Дорогуськ утворились довгі черги автомобілів, які прямують до Польщі.

 Зважаючи на обставини, Міністерство фінансів Республіки Польща просить вибирати  альтернативні маршрути до пунктів пропуску  Рава-Руська-Гребенне та Краковець-Корчова для вантажів, які підлягають ветеринарному огляду.

Звертаємо увагу, що в пунктах пропуску Рава-Руська-Гребенне та Краковець-Корчова також буде здійснюватися оформлення вантажів, супровідні документи, на які були видані раніше із зазначенням в них прикордонного переходу Ягодин-Дорогуськ, та які станом на тепер знаходяться в дорозі.

Також інформуємо, що тимчасово до відповідного повідомлення, експорт автомобільним транспортом даних вантажів до Європейського Союзу через територію Польщі буде здійснюватися виключно через пункти пропуску Рава-Руська-Гребенне та Краковець-Корчова.





Схожі новини
  • До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють експортно-імпортні операції: ряд пунктів пропуску тимчасово закриті
  • УЗА вимагає в уряду не допустити зупинки експорту зернових з України
  • На Волині затримали партію контрабандних хімікатів
  • Україна визначила транзитні маршрути для фур з Росії
  • На Рівненщині закрили місцеві пункти пропуску через кордон

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.