Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»На Луганщині фахівці Держпродспоживслужби спільно з Нацполіцією проводять моніторингові обходи закладів громадського харчування
АТУ»Новини»На Луганщині фахівці Держпродспоживслужби спільно з Нацполіцією проводять моніторингові обходи закладів громадського харчування

На Луганщині фахівці Держпродспоживслужби спільно з Нацполіцією проводять моніторингові обходи закладів громадського харчування

20 березень, Розділ Новини, переглядів 2 338



На Луганщині з метою запобігання занесенню та розповсюдженню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом СОVID-19, фахівці Сєвєродонецького, Лисичанського, Сватівського, Станично-Луганського, Новоайдарського управління Головного управління Держпродспоживслужби в області спільно з представниками органів Національної поліції проводять моніторингові обходи закладів громадського харчування з метою встановлення фактів невиконання Протоколу.

Адже в області з 12 березня 2020 року у всіх закладах освіти оголошений карантин. 17 березня 2020 року закриті на період карантину заклади громадського харчування, які будуть працювати за адресною доставкою, заборонені проведення спортивних змагань та секцій.

18 березня 2020 року закриті на період карантину агропродовольчі ринки, заклади торгівлі продовольчими товарами, заклади побутового обслуговування населення, розважальні центри.

Адміністрації агропродовольчих ринків попереджені про призупинення роботи державних лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи на ринках.

Санітарно-просвітницьку робу було проведено також аптечним закладам, відділенням Укрпошти, відділенням «Ощадбанку», відділенням АКТБ «Приватбанку» та іншим. Фахівці інформують про коронавірусну інфекцію SARS-COV-2 та наголошують на важливості дотримання правил особистої гігієни.

У багатьох закладах розміщені інформаційні плакати щодо профілактики інфікування та поширення коронавірусу, з якими варто ознайомитися кожному, аби знати ризик інфікування, як правильно та коли використовувати медичну маску, які умови безпечності харчових продуктів тощо.





Схожі новини
  • На Луганщині фахівці Держпродспоживслужби провели семінар-нараду представниками закладів освіти Сєвєродонецька
  • На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби проводять роз'яснювальну роботу в закладах громадського харчування щодо профілактики харчових отруєнь
  • На Полтавщині фахівці Держпродспоживслужби долучилися Всеукраїнської кампанії протидії коронавірусу на території нашої держави
  • На Вінниччині керівникам закладів громадського харчування та продовольчих магазинів Держпродспоживслужба вручила 3417 приписів
  • На Рівненщині проведено дезінфекцію 120 об’єктів

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.