12 березня 2020 року фахівці міського управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області провели низку семінарів-нарад щодо профілактики харчових отруєнь та сальмонельозу в закладах громадського харчування та закладах продовольчої торгівлі.[/b]
У заходах взяли участь начальник Вінницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області та фахівці відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства.
Серед слухачів були керівники та персонал закладів громадського харчування, представники супермаркетів і продовольчих магазинів міста.
Фахівці Вінницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби області розповіли учасникам заходів, про основні причини спалахів кишкових інфекцій та що необхідно робити задля того, щоб попередити такі захворювання.
Окрему увагу під час проведення роз'яснювальної роботи було приділено питанням профілактичних заходів з недопущення поширення випадків коронавірусу в закладах громадського харчування та продовольчої торгівлі, усі присутні отримали відповідні методичні матеріали-пам'ятки.[b]