Аграрний тиждень. Україна
» » Аграрна реформа змінить ситуацію в українському селі - Президент
» » Аграрна реформа змінить ситуацію в українському селі - Президент

Аграрна реформа змінить ситуацію в українському селі - Президент


Поліпшити ситуацію в українському селі можна шляхом проведення аграрної реформи. Таку думку висловив Президент України Віктор Янукович у п'ятницю під час урочистих зборів з нагоди Дня працівників сільського господарства.

"Українське село - це понад 28 тисяч населених пунктів, більше як 8 мільйонів осіб працездатного населення, однак кожна друга родина досі не забезпечена послугами швидкої медичної допомоги, кожна третя не має доступу до медичної установи та регулярного транспортного сполучення, ускладнюється доступ до середньої освіти, передусім у віддаленій сільській місцевості", - наголосив Янукович.

Він зазначив, що на селі, окрім того, високий рівень безробіття, є проблема неповної сезонної зайнятості та некваліфікованості працівників. Єдиним виходом з цього замкнутого кола, на думку Глави держави, може стати саме аграрна реформа - сукупність заходів, завдяки яким на селі відбудуться докорінні зміни. "Треба також у комплексі змінити ставлення суспільства до села і селян", - додав Янукович.

Укрінформ





Схожі новини
  • Дотації чи преференції?
  • Янукович: доходи сільських бюджетів можна збільшити за рахунок підвищення оренди землі для великих підприємств
  • Урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства
  • В.Янукович: влада зробить все, аби земельна реформа захищала інтереси людей
  • Янукович: при правильному підході можна збирати великі врожаї

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.