Аграрний тиждень. Україна
» » АСУ: Рекомендації з організації роботи свиногосподарств в умовах COVID-19
» » АСУ: Рекомендації з організації роботи свиногосподарств в умовах COVID-19

АСУ: Рекомендації з організації роботи свиногосподарств в умовах COVID-19


Поки новий коронавірус (COVID-19) продовжує ширитися світом, та Україною зокрема, у виробників виникає питання — як захистити персонал. Адже без здорових працівників постраждає в першу чергу виробництво. Тому експерти Асоціації «Свинарі України», спільно з партнерськими організаціями, розробили рекомендації з організації роботи свиногосподарств в умовах пандемії COVID-19.

«В умовах поширення нового коронавірусу, основний фокус біобезпеки підприємств — на персоналі. Адже виробники розуміють, що навіть за інфікування одного працівника, під загрозою може опинитися все виробництво. Відповідно постає багато запитань. Насамперед про те, яким чином мінімізувати ризики зараження людей. При транспортуванні, при відвідуванні їдальні, проходженні санпропускників, відвідуванні туалетних кімнат». — коментує Оксана Юрченко, президент АСУ.

Відповіді на запитання, а також досвід вітчизняних та іноземних підприємств можна знайти на головній сторінці сайту PigUA.info або за посиланням.


Джерело: Pigua.info





Схожі новини
  • АСУ пояснює: практичні рекомендації безпеки для працівників під час карантину
  • Розроблено принципи біозахисту підприємств та господарств в умовах жорсткого карантину
  • Що спільного між АЧС та COVID-19?
  • ​COVID-19 та свині: чи варто непокоїтися?
  • Роз'яснення щодо організації робочих процесів під час запобігання поширенню в Україні коронавірусу COVID-19

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.