Поки новий коронавірус (COVID-19) продовжує ширитися світом, та Україною зокрема, у виробників виникає питання — як захистити персонал. Адже без здорових працівників постраждає в першу чергу виробництво. Тому експерти Асоціації «Свинарі України», спільно з партнерськими організаціями, розробили рекомендації з організації роботи свиногосподарств в умовах пандемії COVID-19.
«В умовах поширення нового коронавірусу, основний фокус біобезпеки підприємств — на персоналі. Адже виробники розуміють, що навіть за інфікування одного працівника, під загрозою може опинитися все виробництво. Відповідно постає багато запитань. Насамперед про те, яким чином мінімізувати ризики зараження людей. При транспортуванні, при відвідуванні їдальні, проходженні санпропускників, відвідуванні туалетних кімнат». — коментує Оксана Юрченко, президент АСУ.Відповіді на запитання, а також досвід вітчизняних та іноземних підприємств можна знайти на головній сторінці сайту PigUA.info або за посиланням.