Аграрний тиждень. Україна
» » Роз'яснення щодо організації робочих процесів під час запобігання поширенню в Україні коронавірусу COVID-19
» » Роз'яснення щодо організації робочих процесів під час запобігання поширенню в Україні коронавірусу COVID-19

    Роз'яснення щодо організації робочих процесів під час запобігання поширенню в Україні коронавірусу COVID-19


    Роз'яснення щодо організації робочих процесів під час запобігання поширенню в Україні коронавірусу COVID-19

    Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Державна служба України з питань праці у зв’язку із прийняттям постанови Кабінетом Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та рішення Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій «Про додаткові заходи запобігання поширенню нової коронавірусної інфекції (COVID 19)» Київської міської державної адміністрації (протокол № 9) від 11.03.2020 щодо забезпечення недопущення до роботи працівників підприємств та установ міста Києва з ознаками інфекційного захворювання, інформує про таке.

    Частиною першою статті 3 Конституції України визначено, що людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

    З метою правильного застосування законодавства про працю під час дії карантинних заходів, звертаємо увагу, що випадки відсторонення працівника від роботи чітко визначені законодавством (стаття 46 Кодексу законів про працю України).

    Працівник зобов’язаний дбати про особисту безпеку і здоров'я, а також про безпеку і здоров'я оточуючих людей в процесі виконання будь-яких робіт чи під час перебування на території підприємства. Це визначено в абзаці другому частини першої https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov).

    ІЦ УАК за матеріалами me.gov.ua

    agroconf.org





    Схожі новини
  • У всіх навчальних закладах Чернігівщині фахівці Держпродспоживслужби провели роз’яснювальну роботу щодо протидії коронавірусу
  • На Закарпатті робота з протидії поширенню коронавірусу триває
  • В Кіровоградській області вживають заходів щодо запобігання занесенню та поширенню коронавірусної інфекції
  • Закарпаття долучилося до участі у масштабній інформаційній кампанії з протидії коронавірусу
  • Держпродспоживслужба Київської області долучилася до всеукраїнської роз’яснювальної кампанії щодо протидії поширенню коронавірусу

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Роз'яснення щодо організації робочих процесів під час запобігання поширенню в Україні коронавірусу COVID-19


Роз'яснення щодо організації робочих процесів під час запобігання поширенню в Україні коронавірусу COVID-19

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Державна служба України з питань праці у зв’язку із прийняттям постанови Кабінетом Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та рішення Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій «Про додаткові заходи запобігання поширенню нової коронавірусної інфекції (COVID 19)» Київської міської державної адміністрації (протокол № 9) від 11.03.2020 щодо забезпечення недопущення до роботи працівників підприємств та установ міста Києва з ознаками інфекційного захворювання, інформує про таке.

Частиною першою статті 3 Конституції України визначено, що людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

З метою правильного застосування законодавства про працю під час дії карантинних заходів, звертаємо увагу, що випадки відсторонення працівника від роботи чітко визначені законодавством (стаття 46 Кодексу законів про працю України).

Працівник зобов’язаний дбати про особисту безпеку і здоров'я, а також про безпеку і здоров'я оточуючих людей в процесі виконання будь-яких робіт чи під час перебування на території підприємства. Це визначено в абзаці другому частини першої https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov).

ІЦ УАК за матеріалами me.gov.ua

agroconf.org





Схожі новини
  • У всіх навчальних закладах Чернігівщині фахівці Держпродспоживслужби провели роз’яснювальну роботу щодо протидії коронавірусу
  • На Закарпатті робота з протидії поширенню коронавірусу триває
  • В Кіровоградській області вживають заходів щодо запобігання занесенню та поширенню коронавірусної інфекції
  • Закарпаття долучилося до участі у масштабній інформаційній кампанії з протидії коронавірусу
  • Держпродспоживслужба Київської області долучилася до всеукраїнської роз’яснювальної кампанії щодо протидії поширенню коронавірусу

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.