Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Заходи підтримки м'ясного сектору у період пандемії COVID-19
АТУ»Новини»Заходи підтримки м'ясного сектору у період пандемії COVID-19

Заходи підтримки м'ясного сектору у період пандемії COVID-19

03 квітень, Розділ Новини, переглядів 1 881

Підтримка та розвиток м'ясних галузей, щоб населення отримувало якісний та безпечний тваринний білок, — основна ціль продовольчої стратегії країні у будь-який період, особливо у кризовий — наразі спричинений пандемією коронавірусу.

Для цього бізнес об'єднує зусилля з профільними відомствами і вибудовує план кроків, які необхідно зробити.

Наразі є домовленості про фокусування на таких заходах для підтримки мясного сектору загалом та свинарства зокрема


Джерело: Pigua.info





Схожі новини
  • АСУ ініціювала створення стратегії розвитку вітчизняного свинарства
  • Свинарі та представники профільних відомств шукають інструменти підтримки сектору
  • Нову Програму розвитку аграрного сектору буде прийнято в 2014 році
  • ​COVID-19 та свині: чи варто непокоїтися?
  • Covid-19: інформаційна підтримка бізнесу

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.