Аграрний тиждень. Україна
» » У Канаді м’ясопереробний завод закрили через коронавірус у працівників
» » У Канаді м’ясопереробний завод закрили через коронавірус у працівників

У Канаді м’ясопереробний завод закрили через коронавірус у працівників


У Канаді м’ясопереробний завод закрили через коронавірус у працівників
Завод з переробки свинини в Канаді закривається через випадки COVID-19 серед працівників. Це тимчасове закриття торкнеться майже 1000 працівників.
 
У співпраці з громадським управлінням охорони здоров’я та інтегрованим університетським центром охорони здоров’я та соціальних послуг Mauricie-et-du-Québec (CIUSSS MCQ), керівництво компанії Olymel оголошує про тимчасове закриття заводу з забою та переробки свиней у Ямачічі на 14 днів. Це пов’язано зі зростанням кількості випадків COVID-19 серед працівників заводу, яка досягла дев’яти. Рішення було прийнято частково для захисту працівників, а частково для обмеження розповсюдження вірусу в місті.
 
Керівництво компанії працюватиме над тим, щоб створити план відновлення діяльності із застосуванням посилених заходів безпеки.
 
Закриття цієї важливої ​​частини ланцюга продовольства, навіть тимчасово, є проблемою для галузі м’ясопереробки в регіоні. Olymel буде підтримувати своїх постачальників, зокрема фермерів, що постачають свиней на завод. За словами виробника, це тимчасове закриття не має вплинути на розповсюдження продукції на місцевих ринках.
 

Meat-Inform 





Схожі новини
  • Роз'яснення щодо організації робочих процесів під час запобігання поширенню в Україні коронавірусу COVID-19
  • Морські рибні порти готують до закриття
  • Працівники «Київхліба» висунили свої вимоги до КМДА
  • 45 працівників підприємства отруїлися під час робіт на виноградниках
  • Рівень смертності серед працівників агропромислового комплексу зріс на 9%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.