У Канаді м’ясопереробний завод закрили через коронавірус у працівників
08 April, Розділ Новини, переглядів 1 920
Завод з переробки свинини в Канаді закривається через випадки COVID-19 серед працівників. Це тимчасове закриття торкнеться майже 1000 працівників.
У співпраці з громадським управлінням охорони здоров’я та інтегрованим університетським центром охорони здоров’я та соціальних послуг Mauricie-et-du-Québec (CIUSSS MCQ), керівництво компанії
Olymel оголошує про тимчасове закриття заводу з забою та переробки свиней у Ямачічі на 14 днів. Це пов’язано зі зростанням кількості випадків COVID-19 серед працівників заводу, яка досягла дев’яти. Рішення було прийнято частково для захисту працівників, а частково для обмеження розповсюдження вірусу в місті.
Керівництво компанії працюватиме над тим, щоб створити план відновлення діяльності із застосуванням посилених заходів безпеки.
Закриття цієї важливої частини ланцюга продовольства, навіть тимчасово, є проблемою для галузі м’ясопереробки в регіоні. Olymel буде підтримувати своїх постачальників, зокрема фермерів, що постачають свиней на завод. За словами виробника, це тимчасове закриття не має вплинути на розповсюдження продукції на місцевих ринках.
Meat-Inform
Схожі новини
Роз'яснення щодо організації робочих процесів під час запобігання поширенню в Україні коронавірусу COVID-19Морські рибні порти готують до закриттяПрацівники «Київхліба» висунили свої вимоги до КМДА45 працівників підприємства отруїлися під час робіт на виноградникахРівень смертності серед працівників агропромислового комплексу зріс на 9%