Аграрний тиждень. Україна
» » Дотримання протиепідемічних заходів на постійному контролі Держпродспоживслужби Чернігівщини
» » Дотримання протиепідемічних заходів на постійному контролі Держпродспоживслужби Чернігівщини

Дотримання протиепідемічних заходів на постійному контролі Держпродспоживслужби Чернігівщини



У Чернігівській області представники Держпродспоживслужби та її установ у складі робочих груп продовжують проводити роботу щодо дотримання протиепідемічних заходів.

Зокрема, спеціалісти Коропського районного управління для забезпечення епідемічного та санітарного благополуччя населення здійснюють протиепідемічні заходи щодо запобігання занесенню  на територію гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом.  Працівники Коропської районної державної лікарні ветеринарної медицини провели дезінфекцію на підприємстві споживчої кооперації «Коропський ринок», який на час карантину призупинив свою роботу.

Працівники Менського районного управління під час зустрічі з керівником та працівниками комунального закладу «Березнянський навчально-реабілітаційний центр» Чернігівської обласної ради, у якому на даний час постійно перебуває 10 вихованців, надали роз’яснення з питань дотримання протиепідемічних заходів у закладі з метою недопущення виникнення інфекційних хвороб. Під час спілкування були знайдені шляхи зменшення ризиків занесення збудників інфекційних захворювань до установи.

Також постійно проводиться роз’яснювальна робота у закладах торгівлі щодо дотримання дезінфекційного режиму, забезпечення засобами індивідуального захисту, заборони реалізації нефасованих сипучих продуктів.





Схожі новини
  • На Закарпатті тривають перевірки з дотримання профілактичних та протиепідемічних заходів у торгових закладах
  • Підрозділи Держпродспоживслужби у районах Чернігівщини активізують діяльність в умовах карантину
  • Фахівці Держпродспоживслужби Чернігівщини у районах щодня контролюють дотримання санітарних норм на ринках та у магазинах і дезінфікують торговельні павільйони
  • На Луганщині Держпродспоживслужба призупинила роботу в понад 750 закладів з метою запобігання поширенню COVID-19
  • На Чернігівщині Держпродспоживслужба активно працює над виконанням протиепідемічних заходів розповсюдження короновірусної інфекції

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.