Аграрний тиждень. Україна
» » На Закарпатті тривають перевірки з дотримання профілактичних та протиепідемічних заходів у торгових закладах
» » На Закарпатті тривають перевірки з дотримання профілактичних та протиепідемічних заходів у торгових закладах

На Закарпатті тривають перевірки з дотримання профілактичних та протиепідемічних заходів у торгових закладах


Фахівці Рахівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області спільно з працівниками районного відділення поліції Тячівського відділу поліції ГУ НП в Закарпатській області здійснюють моніторингові перевірки суб’єктів господарювання Рахівщини, діяльність яких пов’язана з реалізацією продуктів харчування, лікарських засобів, предметів медичного призначення, засобів зв’язку.

У ході комісійних обстежень з’ясовується, чи дотримуються підприємці  профілактичних та протиепідемічних заходів з метою недопущення ймовірного поширення випадків захворювання на COVID-19.

Члени комісій роздають на об’єктах пам’ятки з методичними рекомендаціями щодо проведення заходів з дезінфекції для запобігання захворювання на COVID-19.

Водночас посадовці Головного Управління Держпродспоживслужби продовжують проводити у районі інформаційну кампанію серед населення з питань дотримання  профілактичних та протиепідемічних заходів у період пандемії, застосовуючи інтерактивні методи надання консультацій, зокрема за допомогою  соціальних мереж.

 





Схожі новини
  • Фахівці Держпродспоживслужби Харківщини проводять моніторингові обстеження ринків та продовольчих магазинів
  • Фахівці Держпродспоживслужби Черкащини перевірили майже 800 суб’єктів господарювання щодо дотримання протиепідемічних заходів
  • Держпродспоживслужба Харківщини проводить роз’яснювальну роботу щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції
  • На Херсонщині перевірили 172 суб’єкти господарювання та виявили порушників карантину
  • На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби продовжують проводити обстеження щодо виконання карантинних заходів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.