Аграрний тиждень. Україна
» » Територіальні підрозділи Держпродспоживслужби Чернігівщини під час карантину активізують протиепідемічну діяльність
» » Територіальні підрозділи Держпродспоживслужби Чернігівщини під час карантину активізують протиепідемічну діяльність

Територіальні підрозділи Держпродспоживслужби Чернігівщини під час карантину активізують протиепідемічну діяльність


У Новгороді-Сіверському представники структурного підрозділу Держпродспоживслужби взяли участь у засіданні штабу із запобігання виникненню та поширенню коронавірусної інфекції на території Новгород-Сіверського району.

Учасники зібрання обговорили питання, які стосувались проведення протиепідемічних заходів, організації облаштування (у разі необхідності) контрольно-пропускних пунктів на в’їздах і виїздах  із населених пунктів, що можуть бути визначені як осередки спалаху інфекційного захворювання. Йшлося також про здійснення дезінфекційних заходів з профілактичною метою.

Також спеціалісти Куликівського районного управління для запобігання негативному розвитку епідситуації і забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення перевірили стан об’єктів централізованого та децентралізованого водопостачання щодо дотримання вимог санітарного законодавства.

Щоб перевірити якості питної води на санітарно-хімічні та бактеріологічні показники, фахівці відібрали 4 зразки і направили їх до Чернігівської регіональної державної лабораторії для проведення відповідних досліджень.

 





Схожі новини
  • На Чернігівщині територіальні управління Держпродспоживслужби продовжують моніторинг стану систем водопостачання та водовідведення
  • На Харківщині Держпродспоживслужба перевірила понад 400 систем водопостачання та водовідведення в населених пунктах
  • Територіальні підрозділі Держпродспоживслужби Чернігівщини активізують діяльність в умовах карантину
  • Держпродспоживслужба Прикарпаття перевірили 52 об’єкти водопостачання
  • Держпродспоживслужба Харківщини проводить роз’яснювальну роботу щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.