Аграрний тиждень. Україна
» » Обсяг експорту птиці з Бразилії зріс, але доходи виробників знизились
» » Обсяг експорту птиці з Бразилії зріс, але доходи виробників знизились

Обсяг експорту птиці з Бразилії зріс, але доходи виробників знизились


Обсяг експорту птиці з Бразилії зріс, але доходи виробників знизились

 Хоча у першому кварталі 2020 року Бразилія наростила обсяги продажів м’яса птиці, дохід виробників скоротився, порівняно з тим же періодом 2019 року. Зниження вартості – тенденція, яка спостерігалась у першому кварталі року через закриття ринків деяких азійських країн, особливо Китаю, через пандемію коронавірусу COVID-19.


 
Загальний експорт птиці з Бразилії у березні склав 349,5 тис. тонн, включаючи сировину та перероблену продукцію, повідомляє Бразильська асоціація виробників м’яса (ABPA). Це на 2,6% більше, порівняно з показниками березня 2019 року. При цьому дохід зменшився на 1,7% до 552,2 млн доларів. У першому кварталі 2020 року експортовано 1,021 млн тонн, що на 8,8% більше, ніж минулого року. Дохід за перший квартал знизився на 6% до 1,635 млрд дол.
 
“Незважаючи на вплив COVID-19, галузь птахівництва продовжує грати свою стратегічну роль у забезпеченні продовольчої безпеки не лише у ​​Бразилії, а й в багатьох країнах світу, куди експортують бразильську курятину”, – зазначає Франциско Турра, голова галузевої асоціації ABPA.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • На 15% зросли продажі найбільшого світового експортера птиці
  • Бразильська курятина повернулась на арабські ринки
  • Експорт до ЄС у першому кварталі зріс на 24,5%
  • Виробник "Нашої Ряби" збільшив експорт курятини на третину
  • Виробництво сільгосппродукції в Україні за 1-й квартал зросло на 5,8%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.