Аграрний тиждень. Україна
» » Фахівці Держпродспоживслужби Чернігівщини постійно контролюють дотримання санітарних вимог у закладах торгівлі
» » Фахівці Держпродспоживслужби Чернігівщини постійно контролюють дотримання санітарних вимог у закладах торгівлі

Фахівці Держпродспоживслужби Чернігівщини постійно контролюють дотримання санітарних вимог у закладах торгівлі


У Семенівському районі представники територіального управління Держпродспоживслужби продовжують контролювати дотримання санітарних норм і правил реалізації харчових продуктів у закладах торгівлі. Вони, зокрема, відстежують, як суб’єкти господарювання дотримуються дезінфекційного режиму, у якому вигляді відбувається реалізація сипучих харчових продуктів та чи забезпечений спецодягом персонал.

Також звертається увага на частоту прибирання приміщень, наявність у закладах торгівлі  інвентарю для проведення дезобробки, засобів індивідуального захисту. За результатами обстежень надаються рекомендації щодо розв’язання проблемних питань, пов’язаних зі здійсненням протиепідемічних заходів.

За період дії карантинних обмежень у Семенівському районі перевірено 69 об’єктів торгівлі і виявлено 17 порушень санітарного законодавства.

А спеціалісти Городнянського територіального управління Держпродспоживслужби разом з правоохоронцями постійно моніторять роботу продовольчих магазинів та ринку у райцентрі. Мобільні групи, зокрема, перевіряють виконання вимог стосовно торгівлі харчовими продуктами, у тому числі забезпечення персоналу та відвідувачів засобами індивідуального захисту, перебування  визначеної кількості відвідувачів у приміщенні і дотримання дистанції між ними, а також виконання необхідних санітарних правил та протиепідемічних заходів.

Крім того, проводиться роз’яснювальна робота з персоналом  закладів та відвідувачами щодо профілактики поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 і надаються рекомендації з забезпечення відвідувачів масками, а персоналу - засобами захисту очей.

  





Схожі новини
  • Фахівці районних підрозділів Держпродспоживслужби Чернігівщини здійснюють моніторинг забезпечення протиепідемічних заходів
  • Територіальні підрозділі Держпродспоживслужби Чернігівщини активізують діяльність в умовах карантину
  • Фахівці Держпродспоживслужби Харківщини проводять моніторингові обстеження ринків та продовольчих магазинів
  • Підрозділи Держпродспоживслужби у районах Чернігівщини активізують діяльність в умовах карантину
  • Фахівці Держпродспоживслужби Чернігівщини у районах щодня контролюють дотримання санітарних норм на ринках та у магазинах і дезінфікують торговельні павільйони

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.