Аграрний тиждень. Україна
» » Фахівці Держпродспоживслужби Харківщини проводять моніторингові обстеження ринків та продовольчих магазинів
» » Фахівці Держпродспоживслужби Харківщини проводять моніторингові обстеження ринків та продовольчих магазинів

Фахівці Держпродспоживслужби Харківщини проводять моніторингові обстеження ринків та продовольчих магазинів


Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби у Харківській області брали активну участь у моніторингових обстеженнях закладів торговельного і побутового обслуговування населення, роздрібної торгівлі продуктами харчування щодо дотримання суб’єктами господарювання карантинних заходів та виконання профілактичних та протиепідемічних рекомендацій.

Під час проведення рейдів фахівці структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби у Харківській області звертають увагу на забезпечення персоналу закладів засобами індивідуального захисту, проведення дезінфекційних заходів, обмеження кількості відвідувачів у торгівельній залі, наявність державної реєстрації операторів ринку, які провадять діяльність на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів.

Також надаються рекомендації щодо необхідності дотримання індивідуальної дистанції, проводиться роз’яснювальна робота з персоналом щодо індивідуальних заходів профілактики та надаються рекомендації з проведення профілактичних заходів із недопущення поширення випадків COVID-19 (коронавірусу) у закладах громадського харчування та продовольчої торгівлі.

Також фахівці здійснюються відповідні роботи щодо контролю дезінфекційних заходів на 6 карантинних контрольно-пропускних пунктах Харківської області. Станом на 01 квітня 2020 року фахівцями Валківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Харківській області на КПП у м. Валки проведено огляд 236 транспортних засобів.





Схожі новини
  • Фахівці Держпродспоживслужби Черкащини перевірили майже 800 суб’єктів господарювання щодо дотримання протиепідемічних заходів
  • Держпродспоживслужба Харківщини проводить роз’яснювальну роботу щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції
  • На Чернігівщині Держпродспоживслужба посилено контролює діяльність торгових точок в умовах карантину
  • На Херсонщині перевірили 172 суб’єкти господарювання та виявили порушників карантину
  • За час карантину фахівці Держпродспоживслужби Кіровоградщини обстежили 1609 об’єктів торгівлі та надання послуг

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.