Українські виробники термічно оброблених продуктів з м’яса птиці, свинини та яєць тепер зможуть отримувати дозволи для експорту продукції на ринок Республіки Сінгапур. Відповідне рішення прийняло Державне агентство Сінгапуру з питань харчових продуктів, повідомляє пресслужба Міністерства закордонних справ України. Про це пише agronews.ua.
«Українські експортери, які хочуть використовувати нові можливості, повинні заповнити анкету українського експортера від Посольства України в Республіці Сінгапур (стосується лише експорту українських товарів на ринки країн АСЕАН: Брунею, В’єтнаму, Індонезії, Камбоджі, Лаосу, Малайзії, М’янми, Філіппін, Сінгапуру, Таїланду) за посиланням» — йдеться в повідомленні.
У МЗС зазначили, що докладні роз’яснення щодо умов експорту в Сінгапур можна отримати в Державній службі України з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів, та пообіцяли разом з вітчизняними експортерами й надалі відкривати нові можливості для українських товарів на ринках Сінгапуру та країн АСЕАН.
Нагадаємо, у логістиці експорту української кукурудзи теж відбулися зміни.
Джерело: Usba.com.ua