Аграрний тиждень. Україна
» » Майже 7 тисяч заходів з профілактики коронавірусної інфекції здійснили фахівці Держпродспоживслужби Кіровоградщини
» » Майже 7 тисяч заходів з профілактики коронавірусної інфекції здійснили фахівці Держпродспоживслужби Кіровоградщини

Майже 7 тисяч заходів з профілактики коронавірусної інфекції здійснили фахівці Держпродспоживслужби Кіровоградщини






Станом на 27 квітня 2020 року під час проведення роз’яснювальної роботи щодо профілактики гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCov, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області відвідали 6920 закладів, установ та підприємств. Серед них 5979 - об'єкти торгівлі та громадського харчування, банки, поштові відділення, сільські, селищні ради, об'єднані територіальні громади, вокзали, бібліотеки, туристичні агентства тощо; 304 - заклади охорони здоров'я; 637 - дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади.

За період карантину проведено 9307 заходів (бесіди, наради, лекції) та поширено 14 487 листівок щодо профілактики коронавірусної інфекції.

До того ж Держпродспоживслужба Кіровоградщини проводить щоденний моніторинг за виконанням профілактичних та протиепідемічних заходів, у тому числі дезінфекційних заходів на транспорті та інших об’єктах ризику. За період карантину поточну дезінфекцію провели на 1945 одиницях транспортних засобів (1117 громадського, 807 автомобільного, 20 залізничного, 1 авіа), 2670 торгівельних об’єктах (у тому числі супермаркетах), 4599 закладах громадського призначення (ринки, аптеки тощо), 1082 закладах охорони здоров'я, 1114 закладах громадського харчування, 1 аеропорту.

У рамках здійснення профілактичних заходів щодо попередження розповсюдження інфекційних хвороб, у тому числі коронавірусної інфекції, працівники Гайворонської районної державної лікарні ветеринарної медицини Держпродспоживслужби Кіровоградщини з використанням спецтехніки здійснюють аерозольну дезінфекцію в громадських місцях – на автобусних зупинках, дитячих майданчиках, біля входу до магазинів тощо.





Схожі новини
  • Понад 8,5 тис. заходів з профілактики коронавірусу здійснили на Кіровоградщині
  • На Кіровоградщині здійснено більше 2 тис. візитів на підприємства та заклади різних форм власності з метою протидії поширенню коронавірусу
  • На Кіровоградщині триває робота з протидії поширенню коронавірусу
  • В Кіровоградській області вживають заходів щодо запобігання занесенню та поширенню коронавірусної інфекції
  • На Полтавщині фахівці Держпродспоживслужби долучилися Всеукраїнської кампанії протидії коронавірусу на території нашої держави

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.