Аграрний тиждень. Україна
» » В Кіровоградській області вживають заходів щодо запобігання занесенню та поширенню коронавірусної інфекції
» » В Кіровоградській області вживають заходів щодо запобігання занесенню та поширенню коронавірусної інфекції

В Кіровоградській області вживають заходів щодо запобігання занесенню та поширенню коронавірусної інфекції


Стан виконання профілактичних та протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню та поширенню коронавірусної інфекції обговорили на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулось під головуванням голови Кіровоградської облдержадміністрації Андрія Балоня. До заходу долучився начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Ігор Бойчук.

З метою запобігання поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом та забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення районні і міські управління та відділи Держпродспоживслужби області проводять роз’яснювальну роботу з питань профілактики захворювання, шляхів його передачі, заходів запобігання поширенню вірусу тощо. Також буде організовано розповсюдження інформаційних листівок в місцях масового скупчення людей, на підприємствах транспорту, інших установах та організаціях.

За пропозиціями наданими Держпродспоживслужбою області, члени обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішили:

-  посилити державний нагляд (контроль) за суб’єктами господарювання всіх форм власності щодо запобігання занесенню та поширенню коронавірусної інфекції;

-  забезпечити готовність госпітальних баз щодо надання медичної допомоги у випадках підозри на захворювання;

-  організувати профілактичні заходи з посилення режиму щоденної поточної дезінфекції (обробки громадського транспорту) та ін.





Схожі новини
  • На Полтавщині фахівці Держпродспоживслужби долучилися Всеукраїнської кампанії протидії коронавірусу на території нашої держави
  • На Луганщині фахівці Держпродспоживслужби провели семінар-нараду представниками закладів освіти Сєвєродонецька
  • На Рівненщині фахівці Держпродспоживслужби освітяни та громадськість обговорили питання якісного харчування дітей
  • На Запоріжжі фахівці обговорили стан санепідблагополуччя населення
  • На Херсонщині відбувся тренінг щодо запобігання поширенню АЧС

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.