Аграрний тиждень. Україна
» » На Луганщині запрацювало 2 агропродовольчих ринки
» » На Луганщині запрацювало 2 агропродовольчих ринки

На Луганщині запрацювало 2 агропродовольчих ринки



05 травня 2020 року в умовах  карантинних обмежень на виконання вимог Протоколу регіональної комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 30.04.2020 № 15 на території Луганської області запрацювало два ринки: ДП «Рубіжанський ринок» в м. Рубіжне та м’ясний павільйон ФОП Рибалкіна Н.А. в м. Сватове.

Головне управління Держпродспоживслужби в Луганській області забезпечує постійний контроль за виконанням протиепідемічних заходів дирекцією ринків протягом всього робочого часу.

Станом на 05.05.2020 на ДП «Рубіжанський ринок» та ФОП Рибалкіна Н.А. всі торгові місця приведені у відповідність із протиепідемічними вимогами під час карантину:

•  обладнані захисними екранами між продавцями і покупцями;

•  допуск працівників, продавців і відвідувачів на територію ринку здійснюється виключно за наявності вдягнутої медичної маски;

•  кількість відвідувачів, які одночасно перебувають на території ринку не перевищує один покупець на 10 метрів квадратних торгівельної площі ринку;

•  відстань між робочими місцями продавців складає не менше трьох метрів;

•  для дезінфекції рук передбачені диспансери, проводиться дезінфекція контактних поверхонь.

Завдяки неухильному дотриманню вищезазначених заходів для відвідувачів та продавців ДП «Рубіжанський ринок» та ФОП Рибалкіна Н.А. забезпечено максимальний захист від коронавірусної хвороби COVID-19.

У той же час 05.05.2020 не відбулося заплановане відновлення роботи міського підприємства «Сватівський міський ринок» в м. Сватове, оскільки оператором ринку не забезпечено контроль за дотриманням вимог щодо профілактичних заходів протидії поширення коронавірусу.

За результатами позапланового заходу та встановлених порушень вимог постанови, відновлення роботи міського підприємства «Сватівський міський ринок», який здійснює діяльність за адресою: пл. Привокзальна, м. Сватове, було відтерміновано до усунення виявлених порушень до початку відкриття ринку в умовах карантину.





Схожі новини
  • На Тернопільщині запрацював перший ринок: Держпродспоживслужба перевіряє умови роботи
  • Виконання протиепідемічних заходів на агропродовольчих ринках Кіровоградщини на контролі Держпродспоживслужби
  • На Харківщині забезпечується контроль за виконанням агропродовольчими ринками заходів з протидії поширенню коронавірусу
  • Виконання протиепідемічних заходів на агропродовольчих ринках Кіровогражщини на контролі Держпродспоживслужби
  • Держпродспоживслужба розпочала контроль за дотриманням ринками вимог протиепідемічних заходів, встановлених головним державним санітарним лікарем України

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.