Аграрний тиждень. Україна
» » На Чернігівщині під контролем Держпродспоживслужби працює 23 ринки
» » На Чернігівщині під контролем Держпродспоживслужби працює 23 ринки

На Чернігівщині під контролем Держпродспоживслужби працює 23 ринки




30 квітня в Чернігівській області запрацювали 10 продовольчих ринків, ще 13 відновили свою роботу протягом перших днів травня.

Фахівці Держпродспоживслужби області ретельно обстежують кожен діючий ринок на предмет дотримання протиепідемічних вимог.

Наприклад, починаючи з 1 травня, фахівці територіального підрозділу Держпродспоживслужби щодня здійснюють санітарно-епідеміологічні обстеження на ринках м. Ніжин: виявлено недоліки з дотримання дезінфікуючого режиму і наявності на місцях торгівлі захисних екранів між продавцями та покупцями. Про діяльність ринків Ніжина фахівці Держпродспоживслужби на оперативних нарадах щодня інформують міське керівництво.

А у м. Корюківка місцевий ринок запрацював 5 травня. Рішення про його відкриття ухвалено на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. В цілому ринок дотримується протиепідемічних вимог: проводиться температурний скринінг, дотримується масковий режим, обладнане місце  для проведення дисперсної обробки рук антисептиком, торговельні місця обладнані виготовленими з плівки захисними екранами, за графіком проводиться дезінфекція контактних поверхонь та знезараження робочих місць.





Схожі новини
  • На Запоріжжі Держпродспоживслужба щоденно контролює 24 агропродовольчих ринків
  • Виконання протиепідемічних заходів на агропродовольчих ринках Кіровоградщини на контролі Держпродспоживслужби
  • Виконання протиепідемічних заходів на агропродовольчих ринках Кіровогражщини на контролі Держпродспоживслужби
  • На Вінниччині контролюється дотримання протиепідемічних вимог на ринках
  • На Чернігівщині заборонена діяльність роздрібних агропродовольчих ринків

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.