Аграрний тиждень. Україна
» » Бізнес підтримав Вадатурського флешмобом #підтримаємоНІБУЛОН проти депутатів зі «Слуги народу»
» » Бізнес підтримав Вадатурського флешмобом #підтримаємоНІБУЛОН проти депутатів зі «Слуги народу»

Бізнес підтримав Вадатурського флешмобом #підтримаємоНІБУЛОН проти депутатів зі «Слуги народу»


Бізнес підтримав Вадатурського флешмобом #підтримаємоНІБУЛОН проти депутатів зі «Слуги народу»

Українські підприємці організували флешмоб #підтрімаємоНІБУЛОН на підтримку генерального директора компанії «НІБУЛОН» Олексія Вадатурського і його компанії в соціальній мережі Facebook.

Акція була організована як реакція на дії народних депутатів партії «Слуга Народу» Ігоря Негулевского і Миколи Тищенка, які заявили, що «НІБУЛОН» є монополістом у річковій логістиці, протидіє прийняттю законопроекту №1182-1-д «Про внутрішній водний транспорт» і підкуповує міжнародні асоціації та депутатів.

На підтримку Олексія Вадатурського виступили представники бізнесу, серед яких: в.о. виконавчого директора УЗА Сергій Іващенко, гендиректор компанії «ОТП Лізинг» Андрій Павлушин, голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко, гендиректор групи компаній «Південна Аграрно-Експортна Компанія (ПАЙОК)» Юрій Кормишкін і інші.

Олексій Вадатурський прокоментував інцидент з нардепами Ігорем Негулевським і Миколою Тищенком. За словами гендиректора «НІБУЛОН», Міністерство інфраструктури на чолі з Владиславом Кріклієм, Офіс реформ і нардепи Негулевскій і Тищенко підіграють тим компаніям, які вивели флот в офшорну юрисдикцію, а тепер зацікавлені в поверненні на українські річки старого флоту під іноземним прапором.

«В першу чергу постраждають інтереси держави — це недоотримані податки, нестворені робочі місця. Створюють такі законопроекти ляльководи, реалізує Офіс реформ і Міністерство інфраструктури, а підписують, не читаючи такі ось депутати Верховної Ради», — розповів Олексій Вадатурський.

ІЦ УАК за матеріалами AgroPolit

agroconf.org





Схожі новини
  • Олексій Вадатурський розповів про ляльководів законопроєкту про водний транспорт з Офісу реформ та Міністерства інфраструктури
  • УЗА обурена ганебними та недолугими звинуваченнями від депутатів «Слуги народу» на адресу бізнес-спільноти
  • Скандал у Раді: Вадатурський відповів на звинувачення нардепів із «Слуга народу»
  • Українська Зернова Асоціація вітає ТОВ “СП НІБУЛОН” із 28-річчям з дня заснування!
  • У «Слузі народу» бунт серед депутатів-мажоритарників через законопроект про ринок землі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.