Аграрний тиждень. Україна
» » Завдяки пом’якшенню карантину МХП повертається до повноцінної роботи
» » Завдяки пом’якшенню карантину МХП повертається до повноцінної роботи

Завдяки пом’якшенню карантину МХП повертається до повноцінної роботи


Завдяки пом’якшенню карантину МХП повертається до повноцінної роботи

 Попри те, що з початку пандемії підприємства найбільшого вітчизняного виробника м’яса птиці, компанії МХП, продовжували працювати, деякі підрозділи були вимушені обмежити час роботи чи перейти на віддалений режим. Після ухвалення рішення щодо пом’якшення карантинних обмежень в Україні “Миронівський хлібоподукт” повернувся до повноцінної діяльності. Про це на сторінці холдингу в соціальній мережі повідомила пресс-секретар компанії Ірина Ванникова.


 
“Понад два місяці всі виробничі потужності МХП працювали, як і раніше, на повну силу, забезпечуючи продовольчу безпеку країни, а також виконуючи всі зовнішні контракти. Але адміністративний персонал було переведено на віддалений режим роботи. Ми швидко адаптувалися до карантинних обмежень. Але робота громадського транспорту дозволить Холдингу повернутися до звичайного формату роботи, швидко та ефективно вирішувати стратегічні та поточні питання, пов’язані із постачанням продукції на внутрішній ринок, а також закордон. Холдинг працює і працюватиме з дотриманням всіх додаткових заходів безпеки як безпосередньо на виробництвах, так і в офісах”, – зазначила пані Ванникова.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Пом’якшення карантину дозволило успішно відновити роботу понад 7,6 тис. закладів у сфері торговельного і побутового обслуговування населення
  • НБУ знизив облікову ставку до 8%
  • Роз’яснення щодо експорту в умовах карантинних обмежень надали в Держпродспоживслужбі
  • МХП запроваджує додаткові заходи безпеки на птахофабриках
  • OSTCHEM виводить потужності з виробництва аміачної селітри на повне завантаження

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.