Аграрний тиждень. Україна
» » На 24% зменшилось виробництво органічної курятини в США
» » На 24% зменшилось виробництво органічної курятини в США

На 24% зменшилось виробництво органічної курятини в США


На 24% зменшилось виробництво органічної курятини в США

 У квітні виробництво бройлерних курей у Сполучених Штатах скоротилося на 3%, тоді як виробництво органічної курятини знизилось на 24%. Причини такої ситуації складно пояснити, оскільки пандемія майже не вплинула на сектор, а попит на органічне м’ясо практично не змінився, а подекуди й зріс.


 

Райан Коорі, економіст з органічного сектору аналітичної фірми Mercaris, каже, що ознак, які б свідчили про можливе подальше скорочення обсягів виробництва, немає. Хоча пандемія серйозно обмежує переробні потужності в інших секторах виробництва м’яса (свинина, яловичина), підприємства з переробки органічних продуктів не стикалися з такими ж проблемами. Жодна органічна ферма чи переробне підприємство не закривались через спалахи коронавірусу.
 
Коорі пояснює, що не існує простого пояснення зменшення темпів забою птиці – це сукупність факторів. Скорочення може бути разовим або вказувати на більш широке уповільнення сектора переробки органічної продукції. Утім наразі більш вірогідним виглядає перший варіант.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Дві компанії розпочали виробництво органічної курятини на Дніпропетровщині
  • Держпродспоживслужба взяла участь у заходах щодо органічного виробництва
  • «Органічний» Закон: Встановлені вимоги до органів сертифікації органічної продукції
  • Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції»
  • Держава економічно стимулюватиме виробництво органічної продукції

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.