Аграрний тиждень. Україна
» » Дозволи на експорт м’яса ще в 24 країни отримала Бразилія
» » Дозволи на експорт м’яса ще в 24 країни отримала Бразилія

Дозволи на експорт м’яса ще в 24 країни отримала Бразилія


Дозволи на експорт м’яса ще в 24 країни отримала Бразилія

 З 2019 року більш ніж 700 бразильських підприємств, що займаються виробництвом м’яса та м’ясопродуктів, отримали дозвіл на експорт сільськогосподарської продукції до 24 країн.


На початку минулого тижня було затверджено експортні дозволи ще для чотирьох виробників птиці та один виробник свинини. Також цього місяця країна відкрила ринок В’єтнаму.
 
З січня 2019 року Бразилія відкрила 65 нових ринків збуту своєї сільськогосподарської продукції, лише цього року було зареєстровано 30 нових експортних напрямків. На початку минулого місяця уряд Філіппін затвердив дозволи на експорт для кількох бразильських виробників яловичини, чотирьох птахофабрик (3 виробники курятини і один виробник індички (Rio Grande do Sul)) та одного виробника свинини.
 
Сільськогосподарський експорт Бразилії у квітні досяг рекордного рівня, уперше перевищивши позначку в 10 мільярдів доларів США. Попередній рекорд щодо закордонних продажів у квітні було встановлено у 2013 році, коли експорт у грошовому еквіваленті становив 9,65 млрд. доларів.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • На 15% зросли продажі найбільшого світового експортера птиці
  • Китай імпортував на 1,25 млн тонн м’яса більше, ніж минулого року
  • Усе більше експортерів курятини переорієнтовуються на ринок Китаю
  • Бразилія нарощує експорт курятини
  • Україна збільшила експорт курятини у 2,5 рази

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.