Аграрний тиждень. Україна
» » Держпродспоживслужба спільно з групою Світового Банку провели вебінар щодо реформування систем безпечності харчових продуктів
» » Держпродспоживслужба спільно з групою Світового Банку провели вебінар щодо реформування систем безпечності харчових продуктів

    Держпродспоживслужба спільно з групою Світового Банку провели вебінар щодо реформування систем безпечності харчових продуктів


    10 та 11 червня 2020 року у співробітництві з Групою Світового Банку відбувся вебінар для фахівців Держпродспоживслужби на тему: «Реформування систем безпечності харчових продуктів» із використанням платформи програмного забезпечення «Система автоматизації HR-процесів та управління талантами «Мосо», яка була розроблена та впроваджена в дію в рамках технічної допомоги Проєкту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні».

    У заході взяли участь 95 фахівців Держпродспоживслужби.

    Держпродспоживслужба висловлює особисту подяку за вагомий внесок у забезпечення розвитку галузі ветеринарної медицини та сфери безпечності харчових продуктів, професійну роботу та плідну співпрацю Катерині Онул - ведучій напрямку безпечності харчових продуктів Департаменту ринків та технологій, спільної глобальної практики Світового банку та Міжнародної фінансової корпорації (M&T FCI).

    Даний вебінар в подальшому буде розміщений у системі дистанційного навчання Держпродспоживслужби у розділі «Самоосвіта», він стане доступний для 18 779 фахівців Держпродспоживслужби, які зраєстрованні в системі.

    У подальшому Держпродспоживслужба плануює розширювати можливості проведення дистанційного навчання, як для фахівців Держпродспоживслужби з використанням системи веб-конференцій BigBlueButton з метою безперервного професійного розвитку та підвищення професійної компетенції, а також для інших зацікавлених осіб.





    Схожі новини
  • Держпродспоживслужба спільно з групою Світового Банку проведе вебінар щодо реформування систем безпечності харчових продуктів
  • За півріччя Держпродспоживслужба здійснила 12,6 тис планових перевірок щодо безпечності харчових продуктів
  • За 9 місяців Держпродспоживслужба не допустила на ринки понад 6,5 тис. тонн неякісних продуктів харчування
  • Європейський досвід у сфері харчової безпеки
  • В Данії обговорять можливість технічної допомоги ЄС

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Держпродспоживслужба спільно з групою Світового Банку провели вебінар щодо реформування систем безпечності харчових продуктів


10 та 11 червня 2020 року у співробітництві з Групою Світового Банку відбувся вебінар для фахівців Держпродспоживслужби на тему: «Реформування систем безпечності харчових продуктів» із використанням платформи програмного забезпечення «Система автоматизації HR-процесів та управління талантами «Мосо», яка була розроблена та впроваджена в дію в рамках технічної допомоги Проєкту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні».

У заході взяли участь 95 фахівців Держпродспоживслужби.

Держпродспоживслужба висловлює особисту подяку за вагомий внесок у забезпечення розвитку галузі ветеринарної медицини та сфери безпечності харчових продуктів, професійну роботу та плідну співпрацю Катерині Онул - ведучій напрямку безпечності харчових продуктів Департаменту ринків та технологій, спільної глобальної практики Світового банку та Міжнародної фінансової корпорації (M&T FCI).

Даний вебінар в подальшому буде розміщений у системі дистанційного навчання Держпродспоживслужби у розділі «Самоосвіта», він стане доступний для 18 779 фахівців Держпродспоживслужби, які зраєстрованні в системі.

У подальшому Держпродспоживслужба плануює розширювати можливості проведення дистанційного навчання, як для фахівців Держпродспоживслужби з використанням системи веб-конференцій BigBlueButton з метою безперервного професійного розвитку та підвищення професійної компетенції, а також для інших зацікавлених осіб.





Схожі новини
  • Держпродспоживслужба спільно з групою Світового Банку проведе вебінар щодо реформування систем безпечності харчових продуктів
  • За півріччя Держпродспоживслужба здійснила 12,6 тис планових перевірок щодо безпечності харчових продуктів
  • За 9 місяців Держпродспоживслужба не допустила на ринки понад 6,5 тис. тонн неякісних продуктів харчування
  • Європейський досвід у сфері харчової безпеки
  • В Данії обговорять можливість технічної допомоги ЄС

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.