Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Держпродспоживслужба спільно з групою Світового Банку проведе вебінар щодо реформування систем безпечності харчових продуктів
АТУ»Новини»Держпродспоживслужба спільно з групою Світового Банку проведе вебінар щодо реформування систем безпечності харчових продуктів

Держпродспоживслужба спільно з групою Світового Банку проведе вебінар щодо реформування систем безпечності харчових продуктів

09 червень, Розділ Новини, переглядів 2 680

10 та 11 червня 2020 року в рамках програми відзначення Всесвітнього дня безпечності харчових продуктів, Держпродспоживслужба у співробітництві з Групою Світового Банку проведе вебінар на тему: «Реформування систем безпечності харчових продуктів».

Програма вебінару складається з двох навчальних сесій, у ході яких будуть розглянуті інституційні та регуляторні аспекти реформи систем безпечності харчових продуктів, оцінка ризику, перевірки та простежуваність харчових продуктів. Тренінг проводитиме Катерина Онул, ведуча напрямку безпечності харчових продуктів Департаменту ринків та технологій, спільної глобальної практики Світового банку та Міжнародної фінансової корпорації (M&T FCI).

Вебінар буде проведений в системі дистанційного навчання Держпродспоживслужби та в подальшому буде доступний в записі у розділі «Самоосвіта».





Схожі новини
  • У рамках співпраці України зі СОТ відбувся вебінар щодо організації та функціонування системи безпечності харчових продуктів на основі оцінки ризиків
  • За 9 місяців Держпродспоживслужба не допустила на ринки понад 6,5 тис. тонн неякісних продуктів харчування
  • Європейський досвід у сфері харчової безпеки
  • В Данії обговорять можливість технічної допомоги ЄС
  • В Україні створять єдиний контролюючий орган в сфері безпечності харчових продуктів

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.