Аграрний тиждень. Україна
» » Україна має намір постачати зерно до Лівану
» » Україна має намір постачати зерно до Лівану

Україна має намір постачати зерно до Лівану


ЗерноУкраїна заціквлена в укладенні з Ліваном довгострокових контрактів на постачання українського зерна, заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

На прес-конференції в четвер у Бейруті (Ліван) М. Азаров повідомив, що в ході його зустрічі з прем'єр-міністром Лівану Наджіб Мікат зокрема обговорювався проект будівництва зернового терміналу в ліванському місті Тріполі.
  

 

«Зрозуміло, що будівництво такого терміналу має відбуватися на умовах гарантованих довгострокових контрактів з поставок зерна», - сказав Микола Азаров. Він запропонував , що керівник української державної зернової компанії обговорить з ліванськими колегами всі деталі цієї угоди з тим, щоб бізнес мав впевненість.

 

«Потужність , на яку розраховує цей термінал, орієнтовно до 150 тисяч тонн зерна на добу», - зазначив Глава Уряду України.
 

 

Як повідомив журналістам прес-секретар українського прем'єра Віталій Лук'яненко, у середу в ході зустрічі М. Азарова з представниками бізнес-кіл Лівану, український прем'єр відзначив, що виробництво зерна в Україні — стабільне і буде розвиватися таким чином, щоб через два-три роки вийти на виробництво 70 млн тонн зерна на рік.
 

 За матеріалами: УБР





Схожі новини
  • Микола Азаров: Уряд розраховує зібрати зернових на 10-12 млн. т більше, ніж торік
  • 26 липня Микола Азаров візьме участь у відкритті зернового терміналу на Дніпрі
  • Микола Азаров: Перспективи співробітництва України і Лівану в аграрному секторі дуже великі
  • Україна домовилася з Ліваном про поставку українського зерна
  • Азаров хоче у зерновий пул із Росією і Казахстаном

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.