Аграрний тиждень. Україна
» » Білорусь підписала угоду про співпрацю у галузі птахівництва з Угорщиною
» » Білорусь підписала угоду про співпрацю у галузі птахівництва з Угорщиною

Білорусь підписала угоду про співпрацю у галузі птахівництва з Угорщиною


Білорусь підписала угоду про співпрацю у галузі птахівництва з Угорщиною

 Цього місяця під час офіційної зустрічі білоруського прем’єр-міністра Романа Головченка та прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана було укладено Меморандум про взаєморозуміння у галузі птахівництва.


Згідно з меморандумом, сторони будуть допомагати одна одній у розвитку співпраці підприємств двох країн на декількох фронтах. Серед них – постачання курей, підтримка спільних підприємств та інвестиційна співпраця для розвитку господарств для вирощування гусей у Білорусі на основі високопродуктивних угорських порід гусей, залучення нових технологій у виробництві продукції птиці. Меморандум також передбачає співпрацю в галузі науково-дослідних розробок, обмін інформацією, технічною документацією та досвідом у галузі птахівництва.
 
“Робота в цьому напрямку уже ведеться. Перша Мінська птахофабрика та угорська Babolna Tetra підписали угоду про розведення молодняку племінних птахів. Угорський партнер поставить на птахофабрику в Білорусь одноденних курчат кількох порід для поліпшення якості білоруського поголів’я”, – повідомили у прес-службі Міністерства сільського господарства та продовольства Білорусі.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Україна готує курятину для ЄС
  • Україна співпрацюватиме з Туреччиною в галузі лісового господарства
  • Білорусь є важливим партнером для України в агросекторі
  • Микола Присяжнюк зустрівся із Міністром регіонального розвитку Угорщини доктором Шандором Фазекашем
  • Україна та Іран поглиблюватимуть двосторонні відносини в аграрній сфері

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.