Аграрний тиждень. Україна
» » Розважальні заклади у Києві перевірили на дотримання карантину вночі
» » Розважальні заклади у Києві перевірили на дотримання карантину вночі

Розважальні заклади у Києві перевірили на дотримання карантину вночі


Фахівці ГУ Держпродспоживслужби у м. Києві разом із співробітниками КП «Муніципальна охорона» Виконавчого органу Київської Міської Ради (КМДА) та Національною поліцією м. Києва в період з 6 по 12 липня продовжували роботу з контролю у вечерні/нічні години виконання протиепідемічних заходів у столичних розважальних закладах.

За тиждень провели моніторингові перевірки у 7 розважальних закладах. Зокрема, відвідали клуб «FIFTI» HIP-HOP&RNB CLUB за адресою Паркова дорога,16; розважальний заклад ресторан «Шашличній хутір» по вул. Генерала Ватутіна,1Д; «Park X- park» у парку «Муромець» Деснянського району Києва; «Сaribbean Club» по вул. С.Петлюри,4; «КУЛЬТ» по вул. В.Маяковського,44б; «Dolls» на вул. Велика Васильківська,57/3; GODZ Hookah & Cocktails на вул.Бассейна,2а.

«Під час проведення рейдових заходів виявлене тотальне порушення та ігнорування нормативних документів, які передбачають заборону на роботу таких закладів у нічний час. Усі вищезазначені розважальні заклади працювали після 22:00, проводились розважальні заходи, у приміщеннях перебувала велика кількість відвідувачів», – повідомляє голова ГУ Держпродспоживлужби в м. Києві Олег Рубан.

Мова йде про постанову КМУ від 20.05 20 № 392 зі змінами затвердженими постановою КМУ від 08.07.20 № 558 та п.4 Розпорядження керівника робіт  з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Виконавчого органу Київської Міської Ради (КМДА) № 62 від 01.07.2020.  Це стосується обмеження часу роботи закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності до 22:00.

Робота розважальних закладів була припинена. Фахівці ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві склали 3 протоколи за ст. 44.3 КУпАП «Порушення правил щодо карантину людей». За заявою ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві до Національної поліції направлено 2 матеріали для внесення в ЄРДР за ст. 325 Кримінального Кодексу України «Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням».

Доки діятиме заборона, мобільні групи за участі фахівців Держспоживслужби продовжуватимуть перевіряти роботу розважальних закладів під час карантину у Києві.





Схожі новини
  • 9 липня Держпродспоживслужба Києва прозвітує про роботу моніторингових груп за тиждень
  • На Луганщині за два тижні фахівці Держпродспоживслужби області здійснили понад 3000 моніторингових перевірок щодо дотримання карантинних вимог
  • У столиці сім пунктів проведення ЗНО виявилися не готовими для прийому учасників
  • У Києві перевірили виконання протиепідемічних заходів на 2047 об’єктах, на 325 – встановлені порушення
  • На Вінниччині Держпродспоживслужба, Нацполіція та громадськість створюють спільні групи для перевірки закладів, яким дозволили роботу під час карантину

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.