Аграрний тиждень. Україна
» » На Вінниччині Держпродспоживслужба, Нацполіція та громадськість створюють спільні групи для перевірки закладів, яким дозволили роботу під час карантину
» » На Вінниччині Держпродспоживслужба, Нацполіція та громадськість створюють спільні групи для перевірки закладів, яким дозволили роботу під час карантину

На Вінниччині Держпродспоживслужба, Нацполіція та громадськість створюють спільні групи для перевірки закладів, яким дозволили роботу під час карантину


14 травня 2020 року на базі Головного управління Національної поліції у Вінницькій області відбулась онлайн-нарада з питань дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів у період послаблення карантинних обмежень.

У нараді взяли участь представники Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, КП Вінницької міської ради «Муніципальна варта». Держпродспоживслужбу Вінницької області представив начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорій Сидорук;

Учасники онлайн-зустрічі розглянули питання дотримання превентивних заходів у період послаблення карантинних обмежень та забезпечення дотримання чинного законодавства у публічних місцях області, зокрема, на ринках, в торговельних мережах, в закладах громадського харчування та в розважальних закладах.

За результатами обговорення прийнято рішення, що з з 15 травня на території міста та області працюватимуть спільні групи у складі фахівців Держпродспоживслужби, Нацполіції та муніципальної варти, які перевірятимуть дотримання тимчасових вимог до карантинних обмежень закладами, які відновили роботу у зв’язку з послабленням карантину.

Фахівці ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області самостійно або спільно з представниками Національної поліції проводять моніторингові обстеження дотримання обмежувальних заходів на об’єктах з початку запровадження карантину. Наразі вже проведено близько 15 тисяч таких заходів контролю.





Схожі новини
  • На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби провели майже 15000 моніторингових обстежень дотримання протиепідемічних заходів
  • 5908 приписів та 14 протоколів - результат моніторингових обстежень ринків, продмагазинів та закладів громадського харчування на Вінниччині
  • Фахівці Держпродспоживслужби Харківщини проводять моніторингові обстеження ринків та продовольчих магазинів
  • На Рівненщині перевірено 2137 об'єктів, які проводять торгівлю
  • На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби проводять роз'яснювальну роботу в закладах громадського харчування щодо профілактики харчових отруєнь

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.